Тоа е друго што такава ни е државата што и со најдобрата плата неможе нормално да е се живее дури и со две плати , но сепак поради тоа неможе да се генерализираат така работите и секоја жена која одлучила да биде домаќинка да се посвети на семејството да се карактеризира како спонзоруша ,паразит или како некоја што се излежава по цел ден што е многу далеку од вистината .Имало доволно, немало потреба да иде на работа. Дали мислиш дека денес е такво време каде еден има доволно пари за цело семејство? Ајде да речеме дека јас сум нереална, дали има фамилија која може да се издржи од една просечна Македонска плата и да создаде онолку колку што создал татко ти?
--- надополнето: 31 јули 2013 во 14:21 ---
Иначе кога се зимале моите немале ништо почнале се од нула ,по неколку години почнал татко ми да заработува повекеТоа е друго што такава ни е државата што и со најдобрата плата неможе нормално да е се живее дури и со две плати , но сепак поради тоа неможе да се генерализираат така работите и секоја жена која одлучила да биде домаќинка да се посвети на семејството да се карактеризира како спонзоруша ,паразит или како некоја што се излежава по цел ден што е многу далеку од вистината .