Какви девојки ви се допаѓаат: слабички или заобленки?

• Креатор на темата Креатор на темата --HEIDERN--
  • Време на започнување Време на започнување
сигурно нема за било која да се фатиш ама...ајде :). Обично го имаме тој сличен муабет сите, но кога ке дојде одлучната средба запазуваш на се ;)
Не би рекол за мене дека е така.Со оглед на тоа што тешко да најдам друга би останал со таа што би ја имал ;)

65 кила најмногу,добри цицки,затегнати,исто и гзот затегнат,да не и се познаваат ребрата,нормално да има фаца на божествена убавица,права смеѓа/црна коса кафеави очи,висока до 176.8 ЦМ.

Јас веќе почнав секаква да барам :place:
А убав дечко сум :),ама немам среќа во љубовта.

Многумина сенешто бараат ама како прво и самите тие незнаат што уствари бараат, а и тоа ’’нешто’’ што го бараат ќе го најдат на куково лето т.е. на свети никад ! :D
Незнам колку години си другарче, ама да знаеш дека светот околу тебе, а и луѓето не се такви какви што ти си ги замислуваш дека се ........... едно се збори, друго се мисли, а сосема трето се прави !
Незнам што друго да ти кажам, терај си работа и гуд лак ! :)

Да да,знам дека многумина едно зборуваат,друго мислат,а сосема трето прават.Ама сепак нели не треба да се предавам на поразите.Инаку ќе си останам старо ергенче :pos:

Да да,знам дека многумина едно зборуваат,друго мислат,а сосема трето прават.Ама сепак нели не треба да се предавам на поразите.Инаку ќе си останам старо ергенче :pos:

Eјх старо ергенче ............... колку тоа години имаш па толку си се потресол ?! 35/40... ?? :)

Измеѓу 25 и 30 :D

Па не си стар бе у п.м. помеѓу 25 и 30 си ........ а стар ерген се правиш:pos: дај не заебавај ............... нарекувај се така после 30 или после 35 ако не завршиш работа до тогаш, а сега свиркај си ! :)

Е па баш за да не ме стигне тоа дереџе си водам сметка на време.Не сакам ни да се замислам како стар ерген.Ама некако на таа страна се водат работите :notworthy:

Е па баш за да не ме стигне тоа дереџе си водам сметка на време.Не сакам ни да се замислам како стар ерген.Ама некако на таа страна се водат работите :notworthy:

Свиркај си дете ............... јас сега ќе праам 26ка па ич не ми чуе .......... си свиркам :свиркам: ............... мало гајле, вујко ми се ожени пред неколку месеци на 40 год. ........ со стројници ама битно си заврши работа чоекот ........... :D

A nekako da ja pogodeme jas i ti neli biva? Ako imas ti sestra da ja trampa[ so moja prva bratuchetka:icon_mrgr:.....Inaku so zenskite tresko da se dojde do spogodba.....ne sakaat ni da pravat muabet na taa tema.:place:

A nekako da ja pogodeme jas i ti neli biva? Ako imas ti sestra da ja trampa[ so moja prva bratuchetka:icon_mrgr:.....Inaku so zenskite tresko da se dojde do spogodba.....ne sakaat ni da pravat muabet na taa tema.:place:

Сестра ми е 4,5 години постара од мене, а и мислам дека има некој таму ........... а твојата братучедка колкава е :sneaky:

Немам јас братучетка што можам така лесно да предложам ,,.,,..немам јас прави роднини,,..,,многу малку,..сите кренаа раце од мене,,.,,се заебавав ,,..,,..нема врска,,..,,,

Немам јас братучетка што можам така лесно да предложам ,,.,,..немам јас прави роднини,,..,,многу малку,..сите кренаа раце од мене,,.,,се заебавав ,,..,,..нема врска,,..,,,

ОК нема везе ................ :LOL::icon_mrgr:

Спортска....:D
Измеѓу....ни слаба ни дебела,стегната со дигнато газе и стегнати гради...башка и висока да е....и плава ама да не е глупа..:D
Извинете вака,си ги искажувам желбиве..:свиркам:
:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom