Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Killing Season 5,5 пуштив срце му ставив 6ка.
Имаше многу глупи сцени на моменти, тоа пресвртите во тепањето беа забава до бесвест :). Крајот предвидлив малку клише али ај. А да, јес да беа 3-4 реченици, ама Џон Траволта и српскиот, магаре и козметика:pos:

Апдејт :)
Fast & Furious 6 - 5/5
Oblivion - 5/5
Trance - 3,5/5

Се ќе изедам ама ова нема шанси.
Факинг сериозно на FF 6 и на Oblivion 10ка (одам по имдб оценки), а на Транс едвај 8?
Сериозно??
Најмутаво ми е за оценки да се расправам, разбирам и вкусови and shit, ама не знам ова ми е ново ниво на чудно оценување.

Очекувајте некоја 3,4ка од њот деновиве за Redemption :D

Iceboy такво му е вкусот, што па тебе до толку баш овие оценки ти влегоа во око од сите различни оценки во темата ? :)

Бар јас колку шо можам да споредам

трансформација/еволуција на ликот, „спознавање себеси“ и такви срања...

а и life lessons

Бар јас колку шо можам да споредам

трансформација/еволуција на ликот, „спознавање себеси“ и такви срања...

а и life lessons

Мислев повеќе на тоа зошто првиот го победува вториот филм. Но добро е и ова што го наведе за дискусија.

Kaко филмови in general, и јас повеќе го сакам Into the Wild, а да отидам со.. не сум најголем фан на Forest Gump.

Очекувајте некоја 3,4ка од њот деновиве за Redemption :D

Iceboy такво му е вкусот, што па тебе до толку баш овие оценки ти влегоа во око од сите различни оценки во темата ? :)

Транс. Филмиште беше, страшно добар трилер, пресврти милион имаше за време на филмот и уште не можам да сфатам како може на FF да му се даде поголема оценка.

Фејл затоа што филмовите не се слични, или затоа што не се сложуваш со тоа кој е подобар ?

Второто. Вкусови нормално, ама еве зошто е подобар според тебе?

Ова ти го кажува човек кој не гледа премногу акциони филмови и не ги обожава па овој ми беше баш добар отскок кога се во прашање. Гледано од страна на Џејсон сега на ИМДБ, прв филм од него гледам, ниту Транспортер не сум ги гледал ниту Брзи и безни, така да немам баш познанство. Ме бендиса филмот затоа што имаше повеќе елементи содржано од акција до трилер и малце драма.

Ќе го ѕирнам кога ќе сакам акција.

Инаку Snatch, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Revolver? Ако не ти се подитно.
Новиве акција трилери го форсираат како акционен херој поради Транспортер и затоа нечинат и ниеден не вреди.

Освен можеби далечната 07 ми се допадна Crank, или барем идејата за филмот. :D

Го гледав Dead Man Down.. океј онака, 6-ка. И Scary Movie 5.. (n) 2-ка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom