Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Ме интересира дали сте серизни со муабетите дека Кутињо не е одличен играч?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај не го тупете сеа пак, жити све. Подобро тука да реагираат темпларите за да ја потсредат темава, наместо кога се користат навредливи имиња према другите клубови :свиркам:

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Зошто јас се мислам дека темава треба да се отвара во форумот хумор. Иначе годинава ќе биде интересна, поточно да се види Манчестер предводен од Мојс, Челзи појачан со Мурињо и т.н. Борба за титулата ќе се одвива повемеѓу Манчестер Ј и Челзи па ќе следуваат Сити, Арсенал и Тотенхем. Искрено Арсенал да беа малце попаметни и да ја сменаат таа трансфер политика сигурно и за титула ќе се борат, ама сепак тоа е што е. Имаат навистина добар тим, уште само малце треба да се вложи за да се добие уште поконкурентен тим кој ќе се бори за титула.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Стварно не гледам како... м.ј се толку сигурни конкуретни за титулата. Не викам дека ќе бидат бедни, али според мене секој клуб кој претпрел огромна промена у структурата на раководењето не може да е толку сигурен конкурент првата сезона, поготово кога таа структура не била сменета 20 и кусур години.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
^ Нема некоја многу голема промена, т.е сакам да кажам Фергусон е уште таму и сигурен сум дека многу ќе му помага на Мојс додека се навикне и се тоа ќе се одвива полека полека... Нема да има некој драстични промени наеднаш.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.551
Поени од реакции
66.162
Стварно не гледам како... м.ј се толку сигурни конкуретни за титулата. Не викам дека ќе бидат бедни, али според мене секој клуб кој претпрел огромна промена у структурата на раководењето не може да е толку сигурен конкурент првата сезона, поготово кога таа структура не била сменета 20 и кусур години.

Многу се ретки тие навивачи што викаат дека ке сме главни конкуренти за титула... многу ретки...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom