Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде да фрлиме и 30 милиона за некој јак голман еве на пример Де Геа, зашто ако се повреди Ноер што правиме тогаш, одбрана на тројна круна 0.1% шанса.
Ни треба квалитетна замена, ама немора да стануваме Сити, Челзи, Монако па да фрламе пари. Нека најдат некоја замена за 10-15 милиони. И ако дојде Д.Луиз кој треба да седне на клупа ? Боатенг или Данте ?
Освен длабочина на тимот и незадоволство кај Боатенг и Данте не гледам како ќе подобри нешто Д.Луиз. Боатенг бележи доста напредок , го гледав со Дортмунд убедливо најдобар во одбрана ни беше, а и во финалето одлично го држеше Левандовски. Данте си покажа дека лани е класа.
Минатата сезона Барса и Јуве не ни дадоа гол , ја имавме најдобрата одбрана во цела Европа. Боатенг и Даниела играа со Барса во гости и пак не примивме гол. Минатата половина и повеќе ја изигравме со Даниела, Боатенг и Данте кој ротираа.
Неаме лоши одбрандбени играчи туку имаме утка во дефанзивната тактика кај Пеп.
Сега и Кирхоф го имаме за куп натпревари и против слаби екипи од Бундес за одмарање на Данте и Боа. Мартинез исто така може да игра одбрана ако дојде во ептен кризен случај.
Таман Пеп ќе свршува кога ќе види играч од средина во одбрана.
Milenikot ne e sposoben za DM. Ke rotira so Kroos najverojatno..
Дај олабавете малку, ќе го биде Пеп во Баерн, неможе да не го биде.
Од утрешниот меч и од тој после него се прифаќа само победа со минумум 2 разлика иначе ништо не правиме.![]()
Ме заболе за тие натпревари ако сака нека ги изгуби со 3:0, туку првата битна утакмица ни е крај август против Челзи во суперкупот. Е ако не ги тепаме педерите нема никад да му опростим тој на Пеп.
Освен ако не освои пак тројна круна.