Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
969891_4398759387361_1997091506_n.jpg
66801_4398759027352_296698599_n.jpg

Дечки најдов еден добар мод мислам дека ќе ви се допадне.Ако ви се допаѓа кажете ќе ви го пратам линкот.​
No-Damage-TSM-3.5-Map-1.4.8.jpg

Прати ми го мене

Повели http://www.gamemoding.com/euro-truck-simulator-2-mods/no-damage-tsm-3-5-map-1-4-8.html (y).
--- надополнето: 26 јули 2013 во 13:56 ---
.​
Ајде уште еден мод да ви дадам.Овој е доста добар и интересен мод гледајте го видеото.
--- надополнето: 26 јули 2013 во 14:44 ---
Дечки успеа вториот мод симнувајте еве ви слики.Значи имате милион нешта за појачување ако сте го гледале видеото.Еве набрзина направив камјон од прилика да видите како изгледа.ets2_00016.jpg

Дечки најдов еден добар мод мислам дека ќе ви се допадне.Ако ви се допаѓа кажете ќе ви го пратам линкот.​
No-Damage-TSM-3.5-Map-1.4.8.jpg

Ако сакаш да обележаш на слика каде се наоѓа оваа патека со ставање на модот ?

Ако сакаш да обележаш на слика каде се наоѓа оваа патека со ставање на модот ?

Друже да ти кажам право незнам.Значи вака го најдов случајно на страната.Го има објавено и на фб ај да видам можеби ќе пише некој во коментар кај се наоѓа ако дознаам нешто ќе ви пишам на сите.:)

Дечки да ве прашам нешто дали може играва да се игра онлине (мултиплеер) затоа што незнам дали е точно но на јутуб имаше многу видеа.Ако може тогаш ајде сите да се собереме и да ја играме заедно.:icon_mrgr:

Дечки да ве прашам нешто дали може играва да се игра онлине (мултиплеер) затоа што незнам дали е точно но на јутуб имаше многу видеа.Ако може тогаш ајде сите да се собереме и да ја играме заедно.:icon_mrgr:

Не може да се игра онлајн како инфо видеата што се поставени на јутјуб се само како зезанција за повеќе гледаност ... со тоа што ги прават далавери во видеата :)

Не може да се игра онлајн како инфо видеата што се поставени на јутјуб се само како зезанција за повеќе гледаност ... со тоа што ги прават далавери во видеата :)

Аха така значи.Еве гледај друже сто ставиле.Мислам има многу вакви видеа.:)

Не се игра мултиплејер на играва колку што јас знам па сеа можеби има нешто ново додадено и во врска со тоа.
П.С на јутуб може секој да постави што сака секој може да направи видео како твоево и демек игра онлајн.

Аха така значи.Еве гледај друже сто ставиле.Мислам има многу вакви видеа.:)

Ова е видео манипулација едноставно го направил само колку да има гледаност а нема врска дека е онлајн ...

Инаку како што имав јас слушнато може онлајн нешто имало но тоа ако ја купиш а не да биде пиратска верзија

Играва е топ, плус со воланче лудило ми е, :D само не можам да го тргнам лимитот за брзина до 90 ниту пак да додадам модови, бидејќи немам мод фолдер (n)
Чаре? Како да додадам модови? Сега почнав да ја играм играва, има ли добар избор на камиони или ништо не правам без модови, мапата ми се гледа доста голема :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom