Охрид

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Хахаха значит ова аристократијава од метрополава колку се опседнати со Охриѓани то е нешто нешто па незнам :D , Скопјани тие биле. Какви Скопјани бе тентерковци едни татка ти дојден од Крива Паланка мајка ти од Ростуша од негде тој Скопјанец бил кде море кде ...
Секое идање само нешто кукет се жалат ова она, до душа пола од нив не ни дошле Охрид тук од некој курле мадле слушнале/недослушнале некој муабет и лупај само пљампај шо годе. И нон-стоп едно исто грекос вака грекос така, ам ојте бе тентерковци едни синкир ние ви забранвиме ојте нек ве јадат ајкули :D , ај сиктер сега пишете си во тема Скопје и не замарајте овде со небитни муабети.

:icon_lol:

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Така е, сељаци! Од Охрид почнува Македонија, да живее Охрид и Никола Бакрачески и хотелот Гранит
Чул те Господ АМИН!
Шо барат само незнам Бакрачов во цел муабет, до сега Ацо 8 години не чинеше сеа и овај не ви чинит не ве разбирам.
(партиски сум неопределен зато не ми тупете)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Аманте бе па вие, се напнавте Охрид та Охрид, не знам што ви сметаТ толку?!

Фино-лепо си нарачувам кафе, а келнерчето едно учтиво, одма ми донесе само заборавило вода. Му побарав онака со страв, дали може чаша вода му викам, а оно заебант голем: “Само ако си платиш че ти донеса флаширана, во чаша на даваме хехехе“

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Хахаха значит ова аристократијава од метрополава колку се опседнати со Охриѓани то е нешто нешто па незнам :D , Скопјани тие биле. Какви Скопјани бе тентерковци едни татка ти дојден од Крива Паланка мајка ти од Ростуша од негде тој Скопјанец бил кде море кде ...
Секое идање само нешто кукет се жалат ова она, до душа пола од нив не ни дошле Охрид тук од некој курле мадле слушнале/недослушнале некој муабет и лупај само пљампај шо годе. И нон-стоп едно исто грекос вака грекос така, ам ојте бе тентерковци едни синкир ние ви забранвиме ојте нек ве јадат ајкули :D , ај сиктер сега пишете си во тема Скопје и не замарајте овде со небитни муабети.
Ако некоаш ти пропадне бизнисот тогаш земи препрочитај си го постов неколку пати а ако после тоа сфатиш што било работата дојди у Скопје ќе ти најдеме работа и ќе те припитомиме, додуша малце потешко ќе иде припитомувањето пошо си староседелец од Охрида града потомок на Цар Самоил ама ќе те биде.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Чул те господ АМИН!
Шо барат само незнам Бакрачов во цел муабет, до сега Ацо 8 години не чинеше сеа и овај не ви чинит не ве разбирам.
(партиски сум неопределен зато не ми тупете)

Така е, што барет не знам само, само се жалет нешто скопјанишчава....ак не ви чинит, не идвајте!

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Не сум од Скопје ја, од Штип сум, ние река имаме...

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Аманте бе па вие, се напнавте Охрид та Охрид, не знам што ви сметаТ толку?!

Фино-лепо си нарачувам кафе, а келнерчето едно учтиво, одма ми донесе само заборавило бода. Му побарав онака со страв, дали може чаша вода му викам, а оно заебант голем: “Само ако си платиш че ти донеса флаширана, во чаша на даваме хехехе“

Абре кузнајт вие кај ојте, некој предходно пишеше дека купил леб за 37 денари и кажвиш дек не ти давале вода во чаша, во кој дупки се пикате?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279

Јас мислам да баталите вие да се трудите да му угодите на таа багра, на лето да си го затворите градот и да си уживате самите во него.ќе си се поделите на пола, ова година едната полојна ќе бидат домаќини другата туристи, в година обратно, ем ќе си бидете рает од стока гости од страна дојдени ем парите ќе ви се вртат кај вас, ем без нервози и стресови.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Јас мислам да баталите вие да се трудите да му угодите на таа багра, на лето да си го затворите градот и да си уживате самите во него.ќе си се поделите на пола, ова година едната полојна ќе бидат домаќини другата туристи, в година обратно, ем ќе си бидете рает од стока гости од страна дојдени ем парите ќе ви се вртат кај вас, ем без нервози и стресови.
За туристи не бери гајле имат колку се толку се идат нашите драги холаѓани има и од другиве држави ама не толку колку другиве години , тие се туристи а овие шо идат од скопје со 1 гајба патлиџани и 1 гајба пиперки и ти барат стан во центар за 300 денари тие се пиперкари нека одат во грција нас не ни требет таквите .

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
За туристи не бери гајле имат колку се толку се идат нашите драги холаѓани има и од другиве држави ама не толку колку другиве години , тие се туристи а овие шо идат од скопје со 1 гајба патлиџани и 1 гајба пиперки и ти барат стан во центар за 300 денари тие се пиперкари нека одат во грција нас не ни требет таквите .
живвев јас во охрид 5 години ги знам холанѓаните кои идат таму на одмор, тие се воглавном средна класа пензионери кои се плаќаат во агенцијата во холандија и во охрид дали и 50 евра ќе потроши на страна, платено му е спиење јадење тура до свети наум и на магариња околу охрид музеи и цркви. Холанѓанец купува во хотел шише вино и му го пишат името на етикетата и секој ден му турваат по една чаша и пак затвараат и враќаат во фрижидер. Друг мафкај ти со проикаските околу “странските туристи“, тоа е за на ТВ за промоција на владата али ни еден охриѓанец не проживеал ни 2 недели со ќарот од холандски туристи.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
живвев јас во охрид 5 години ги знам холанѓаните кои идат таму на одмор, тие се воглавном средна класа пензионери кои се плаќаат во агенцијата во холандија и во охрид дали и 50 евра ќе потроши на страна, платено му е спиење јадење тура до свети наум и на магариња околу охрид музеи и цркви. Холанѓанец купува во хотел шише вино и му го пишат името на етикетата и секој ден му турваат по една чаша и пак затвараат и враќаат во фрижидер. Друг мафкај ти со проикаските околу “странските туристи“, тоа е за на ТВ за промоција на владата али ни еден охриѓанец не проживеал ни 2 недели со ќарот од холандски туристи.
Добро другар нема туристи нема ништо во Охрид а пак на журките што се организираат е преполно чудна работа ... и кафичите и шанковите и рестораните немаат промет во загуба се летово не знам што ги работат јас поарно нека ги затворат штом нема кој да остава пари.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Добро другар нема туристи нема ништо во Охрид а пак на журките што се организираат е преполно чудна работа ... и кафичите и шанковите и рестораните немаат промет во загуба се летово не знам што ги работат јас поарно нека ги затворат штом нема кој да остава пари.
Шом е така, шом сте задоволни и среќни, еве да дај господ и да ви помогни секоја година да ви е успешна и бериќетна како оваа

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Да не знае некој кај има слики од Амадеус у четвртокот у Калео освен на фб страната?

Kajgana Shop

На врв Bottom