Охрид

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не знам дали си слушнала , кога нема настап по другиве држави секој ден пеел во Црна гора . :pos: да ти се скурчи од гледање и слушање негови песни :D
Мислиш кога не пеел во Македонија, пеел и во Црна Гора :)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
има ли у охрид камп место кај што би поставил шатор а да знам дека нема да ме испокрадат?
Галичица, или Влашка Маала не бе таму парче ке те сторет :pos::D
Шала настрана, Јас моментално ни Љубаништа ни Градиште не би поставил шатор има буквално се да ти кренат со си шаторот, шо се не е дојдено не си свесен , ако не причекај си да поминат гужвиве уш некој ден и так одма постели го кај сакаш после
--- надополнето: 28 јули 2013 во 00:07 ---
Прегледај го приврзокот 69006

Охридска маракана, абе недај боже. А стадионон една трибина ито скеле монтажно.
:pos: :pos: Тука така сме и со капацитет, и квалитет на трева а и клубски гледано, богами баш Охридска Маракана хахахахахах
Тука сешчо нешчо да се лупало само

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Галичица, или Влашка Маала не бе таму парче ке те сторет :pos::D
Шала настрана, Јас моментално ни Љубаништа ни Градиште не би поставил шатор има буквално се да ти кренат со си шаторот, шо се не е дојдено не си свесен , ако не причекај си да поминат гужвиве уш некој ден и так одма постели го кај сакаш после
--- надополнето: 28 јули 2013 во 00:07 ---

:pos: :pos: Тука така сме и со капацитет, и квалитет на трева а и клубски гледано, богами баш Охридска Маракана хахахахахах
Тука сешчо нешчо да се лупало само
да така слушнав па да прашам дали има неко по скришно место што не го знае секој да кампувам 2-3 ноќа... али штом викаш дека не е сигурно и дека има секакви надојдено, ондак ке оставам таа релација за другпат. Фала.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Дечки, дајте бројче од некоја соба/апартман за пар, сакам да одам во вторник на 5 дена...

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
А нешто соба, како за пар?

Нешо овакво...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Как да не ладна била водана ние во Дњипропетровск на -10 се капиме, вас Охрид ладна водана ви била абе бана е јас со онаква вода дома во месец Јануари се капам. Ај нетуку лупајте сешто нешто во темава

Ти си ми новио идол, секоја 4ест другар4е.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Апартман е тоа, не зезај, масичка, столови, висечи, па и клима ако има :pos:

За 25 евра од ден на Лефкада ќе си го прчам и ќе сликам ценовници :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
има ли у охрид камп место кај што би поставил шатор а да знам дека нема да ме испокрадат?
Пробај во кампот на извидниците, се плаќа нешто за поставување на шатор, ама не знам колку. Кампов се наоѓа на излезот од Охрид накај Струга, до Делјан хотелот.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Хахаха значит ова аристократијава од метрополава колку се опседнати со Охриѓани то е нешто нешто па незнам :D , Скопјани тие биле. Какви Скопјани бе тентерковци едни татка ти дојден од Крива Паланка мајка ти од Ростуша од негде тој Скопјанец бил кде море кде ...
Секое идање само нешто кукет се жалат ова она, до душа пола од нив не ни дошле Охрид тук од некој курле мадле слушнале/недослушнале некој муабет и лупај само пљампај шо годе. И нон-стоп едно исто грекос вака грекос така, ам ојте бе тентерковци едни синкир ние ви забранвиме ојте нек ве јадат ајкули :D , ај сиктер сега пишете си во тема Скопје и не замарајте овде со небитни муабети.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Хахаха значит ова аристократијава од метрополава колку се опседнати со Охриѓани то е нешто нешто па незнам :D , Скопјани тие биле. Какви Скопјани бе тентерковци едни татка ти дојден од Крива Паланка мајка ти од Ростуша од негде тој Скопјанец бил кде море кде ...
Секое идање само нешто кукет се жалат ова она, до душа пола од нив не ни дошле Охрид тук од некој курле мадле слушнале/недослушнале некој муабет и лупај само пљампај шо годе. И нон-стоп едно исто грекос вака грекос така, ам ојте бе тентерковци едни синкир ние ви забранвиме ојте нек ве јадат ајкули :D , ај сиктер сега пишете си во тема Скопје и не е замарајте овде со небитни муабети

Така е, сељаци! Од Охрид почнува Македонија, да живее Охрид и Никола Бакрачески и хотелот Гранит

Kajgana Shop

На врв Bottom