2
~2A
Гостин
Челзи има најубедлив состав и тренер за освојување на ПЛ.
Манчестер имаат одличен ростер и да не пазарат ништо, доволно им е да го задржат Руни и Кагава и пак да бидат фаворити за титула.НИнаку најреално очекувам Челзи и Сити да се фаворити за оваа сезона, Арсенал и Манчестер некако слабо ми стојат (досега) на трансвер пазарот, па затоа можеби не ги внесувам во фаворитите.
а не, влези во фан клуб Манчестер да видиш како се паничи, мислиш имаме 15 фудбалери се на сеМанчестер имаат одличен ростер и да не пазарат ништо, доволно им е да го задржат Руни и Кагава и пак да бидат фаворити за титула.
Освен играч од типот на Фабрегаш со кого се поврзуваат и кој ќе биде класа над Керик (кој беше феноменален ланската сезона) и Флечер и евентуално некое засилување во одбрана на бековска позиција, не гледам што им фали на Манчестер.
На скоро секоја позиција имаат по двајца суперквалитетни играчи.
Супер квалитетни играчи е релативна работа.Манчестер имаат одличен ростер и да не пазарат ништо, доволно им е да го задржат Руни и Кагава и пак да бидат фаворити за титула.
Освен играч од типот на Фабрегаш со кого се поврзуваат и кој ќе биде класа над Керик (кој беше феноменален ланската сезона) и Флечер и евентуално некое засилување во одбрана на бековска позиција, не гледам што им фали на Манчестер.
Фелаини е играчиште, каков само ќотек им шиба на противниците од секогаш сум обожавал такви играчи, инаку деси се и во Европа некој судија да пушти дуеп игра, така да ако го земете ке биде одлично за вас може да игра на сите позиции во средината!а не, влези во фан клуб Манчестер да видиш како се паничи, мислиш имаме 15 фудбалери се на се
треба некој во средина како Гундоган, ако гледаше вчера Дортмунд Баерн ќе знаеш што зборам, Бендер од Леверкузен, таков профил на играч, сила ни треба во средината.
Ако завршиме со Фелаини, зошто гореспоменатите ни полиција не ги вади од тимовите, не дека ќе биде лошо за во ПЛ, напротив. Ем ќе спречиме друг тим да го собере, ем за во ПЛ делува незапирливо. Ама за во Европа морген играч како нево, секој натпревар ќе треба да се крсти човек црвен да не добие. Мене воопшто не ми се допаѓа како играч но ете во ПЛ лани се виде дека нема проблем да ровари во средината на било која позиција од централниот дел.
друже, на турава пола состав фали, со едни исти 15 се игра цело време Знам дека чкрипиме сега за сега ама не мора да значи како што кажа, ете во Шведска ќе патува комплет составот со тие што се на одмор па ќе видиме на таа пријателска што ќе бидне.Фелаини е играчиште, каков само ќотек им шиба на противниците од секогаш сум обожавал такви играчи, инаку деси се и во Европа некој судија да пушти дуеп игра, така да ако го земете ке биде одлично за вас може да игра на сите позиции во средината!
Инаку, искрено очекувам Челси и Сити да се борат за титулата, Јунајтед од припремите што го пратам некако слабо уиграност со новиот тренер, мада припремите немора да значат ништо, според мене со овој играчки кадар, се ке зависи од формата на Кагава дали Јунајтед ке се бори за титула или не, затоа што само он им е играч кој може да биде креатор на играта, Андерсон слабо нешто, Керик повеќе е за копач, е евентуално ако го донесат Фабрегас тоа е друга работа.
И само јас ли на темата ги сакам Стоук бе, гледам сите се молите да испаднат мене ми се симпатични искрено!
Ајде, си пишал СКОРО секоја, ама ајде наведи ги суперквалитетните замени за:Манчестер имаат одличен ростер и да не пазарат ништо, доволно им е да го задржат Руни и Кагава и пак да бидат фаворити за титула.
Добро де, ако е така се е релативно. Голем дел од играчите на Манчестер се афирмирани репрезентативци на своите земји и голем дел од нив имаат награди за најдобри стрелци во сезона, биле или се во најдобри состави на светски и европски првенства играчи на месец, сезона итн, итн.Супер квалитетни играчи е релативна работа.
Кажав јас припремите и не се некое мерило, повеќе се бизнис, како и да е јас сакам Јунајтед да е конкурентен да гледам дуели со Челси посбено како ланските!друже, на турава пола состав фали, со едни исти 15 се игра цело време Знам дека чкрипиме сега за сега ама не мора да значи како што кажа, ете во Шведска ќе патува комплет составот со тие што се на одмор па ќе видиме на таа пријателска што ќе бидне.
Голман навистина нема некоја потреба да се зема, освен во случај ако се повреди лошо Де Геа.Ајде, си пишал СКОРО секоја, ама ајде наведи ги суперквалитетните замени за:
1. Де Геа
2. Керик
3. Евра
Пекаме за засилување во средниот ред, зашто лани примавме по 3-4 гола од Њукасл и Ридинг, а не напикуваа во наша половина по цело полувреме Саутемптон, Тотенхем, Вест Хем а против Норич не успеавме на гол да шутнеме...
МОРА да купиме играч од средина кој може да држи топка...