Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Да се пофалам, прва нарачка и на Microlancer ;) Како се изненадив :vozbud: е ова дај боже ако тргни ќе биди мнооогу подобро од Фајвер од причина што истата работа ќе ја наплаќам многу многу повеќе ;) При крај сум со работата, од Бразил е клиентот, се надевам добро ќе помине, ми вети уште работа понатаму ако првава мине успешно ;)

Да се пофалам, прва нарачка и на Microlancer ;) Како се изненадив :vozbud: е ова дај боже ако тргни ќе биди мнооогу подобро од Фајвер од причина што истата работа ќе ја наплаќам многу многу повеќе ;) При крај сум со работата, од Бразил е клиентот, се надевам добро ќе помине, ми вети уште работа понатаму ако првава мине успешно ;)

aj ako sakas objasni za microlancer kako da napraam acc i slicno mnogu po komplicirano mi izgleda od fiver

aj ako sakas objasni za microlancer kako da napraam acc i slicno mnogu po komplicirano mi izgleda od fiver

Не бе оти комплицирано? Баш е едноставно, само има чекање на почетокот. Прво ќе си направиш акаунт, како и на секоја страна што се прави, тоа сигурно го знајш ;) Е после ќе најдеш таму, ќе аплицираш за провајдер, т.е. за давател на услуги. Ќе ти бара да внесеш извор од каде можат да ги видат работите што ги имаш правено досега, значи како портфолио, било веб страна, фб страна итн...после тие ја разгледуваат апликацијата, зависи...мене ми вратија по 10-ина дена и ме прифатија. После си влегов во Create service...накратко објасуваш шо како, цената си ја одредуваш сам ;) (имај предвид, од Microlancer земаат 30% од таа цена), денови за изработка и можни ревизии и тоа е...после ова пак се чека некој ден за да ти ја одобрат услугата. Јас почнав со една услуга, еден се налепи веќе :) Сега поднесов за друга па ќе чекам некој ден за да ја одобрат и нејзе. Тоа е..ич не е тешко, пребарај, чепкај ќе се снајдеш. Страната им е супер организирана, исто предност е и што имаат повеќе начини на исплата, не само пејпал ;)

Одлична работа е микроланцеров, за разлика од фивер. Само гледај цената да не ти е под 50-60 долари(зависи каков сервис имаш), за да можеш парите одма да ги ставиш на сметка:) И речи му на бразилецот нека ти стави 100% рекомендед за да ти се зголеми побарувачката.. (y)
Иначе јас уште чекам потврда за да отворам сервис.. се регистрирав во саботата, ама тие работат од пон до пет -.- ... Па незнам уште колку да чекам...:свиркам:

Одлична работа е микроланцеров, за разлика од фивер. Само гледај цената да не ти е под 50-60 долари(зависи каков сервис имаш), за да можеш парите одма да ги ставиш на сметка:) И речи му на бразилецот нека ти стави 100% рекомендед за да ти се зголеми побарувачката.. (y)
Иначе јас уште чекам потврда за да отворам сервис.. се регистрирав во саботата, ама тие работат од пон до пет -.- ... Па незнам уште колку да чекам...:свиркам:

Кога пребарував на гоогле, наидов на некои муабети по форуми дека исплатата траела многу долго, дури до 2 месеци се чекало, ама сега прочепкав по FAQ на страната и ако добро разбрав, прво се чека 7 дена по затворањето на џобот ако нема никакви поплаки, потоа парите ти се префрлаат на твојот акаунт при што се одзема 30% за микроленсер, а после зависно од сумата, периодично секој 28-ми во месецот ти се префрлаат на сервисот што си го определил за исплата кога си се регистрирал..

Во целина е исто како фајвер, само што е поедноставено, нема гигови и такви глупости, сето тоа, левел 1, левел 2 итн...фактички ти е вклучено во тоа што сам си ја одредуваш цената за услугата. Едино шо овие повеќе земаат провизија :D и што има ограничен број на ревизии кои исто така сам ги одредуваш колку се на број ;)

aj da stavam i jas nekoj kod za www.bidroop.com
RjrWhDXD
e8UHgeFz
vTsH9Kha
L5W631hO
e9mJ8Ns2
----------------
Kako se zasilivme po ova.Ako bidni neshto,chudo nevideno ke bidi.

aj da stavam i jas nekoj kod za www.bidroop.com
RjrWhDXD
e8UHgeFz
vTsH9Kha
L5W631hO
e9mJ8Ns2
----------------
Kako se zasilivme po ova.Ako bidni neshto,chudo nevideno ke bidi.
За што се работи знаете во ова ?? објаснете повеќе не туку редете кодој да се регистрираат како ваши реферали .

За што се работи знаете во ова ?? објаснете повеќе не туку редете кодој да се регистрираат како ваши реферали .

Абе сите ваквите се вртат околу продавање и промовирање на нешто а што точно никој не кажува. Ко небаре некое масонско друштво се. Абе луѓе кажете се продава то и то и точка. Јас не знам некој друг начин за генерирање на пари освен со продавање на производ/услуга.

Незнам оти вака на фивер, ми спуштија левел , бев левел 2 сега не сум ни левел 1.
А имам само 12% Orders cancelled.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom