Македонец
мразам патетика во натпис
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 3.928
- Поени од реакции
- 3.814
Ponzi scheme е работава?
Шо и да е чим не бара да му внесеш пари,добро е...а чим ќе дојде ред да побара,аутоматски стискам logout forever

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ponzi scheme е работава?
CPA?Инаку најдов доста матерјал за нов начин на заработка кој е пасивен т.е. не треба скоро ништо да работиш а да добиваш пари. Кликбанк сервисот е доста интересен. Овие денови ќе купам домејн и хостинг па да го стартувам од септември да капне малце повеќе кеш и тоа од легачење.![]()
Не е баш цпа едноставно сам ќе генерира продукти од други продавачи...CPA?
Nah, пасивен начин на заработка не постои. Пак ке треба да го промовираш сајтот, да се грижиш за seo итн итн...Инаку најдов доста матерјал за нов начин на заработка кој е пасивен т.е. не треба скоро ништо да работиш а да добиваш пари. Кликбанк сервисот е доста интересен. Овие денови ќе купам домејн и хостинг па да го стартувам од септември да капне малце повеќе кеш и тоа од легачење.![]()
Инаку најдов доста матерјал за нов начин на заработка кој е пасивен т.е. не треба скоро ништо да работиш а да добиваш пари. Кликбанк сервисот е доста интересен. Овие денови ќе купам домејн и хостинг па да го стартувам од септември да капне малце повеќе кеш и тоа од легачење.![]()
Комплетен пакет е со се рангирање на гугл... Како и да е планирам од септември да го пуштам активно да работи. Сигурно првиот месец нема да носи многу ама од октомври очекувам доста приливи.Nah, пасивен начин на заработка не постои. Пак ке треба да го промовираш сајтот, да се грижиш за seo итн итн...
Nah, пасивен начин на заработка не постои. Пак ке треба да го промовираш сајтот, да се грижиш за seo итн итн...
Чисто пасивен начин на заработка не постои, ќе мораш на почеток многу да се замараш.
Ако си заинтересиран за некаква соработка контактирај ме по ПП, ја имам идеи и скил (дизајн/програмирање) само немам доволно време за промовирања, маркетинг и све остало, може ќе се најдеме за нешто![]()
Па неможат да ми се регнат,коа јас неможам да се регистрирам....глупо е цело време да влегувам со код,не верувам дека ќе ми запамти кој сум додал.
Има ли некоја страна/некој во МК што бара писател/online writer ? Да ми препорача...
Се регистрирав овде со последниот код што е даден, па ќе видиме... Еве и од мене кодови:
Обично така се случува кога ќе напише некој скајп меил или слични зборови па отпосле нивниот систем ќе препознае или пак корисникот им е под "лупа". Пиши им на супорт, ќе се прават наудрени само кажи им да ти ја исправат грешката.mi pokazuva deka iam nova poraka na fiver ali koga ke ja otvoram vika nema konverzacija....so se desava kako mozam da ja vidam porakata?