Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку најдов доста матерјал за нов начин на заработка кој е пасивен т.е. не треба скоро ништо да работиш а да добиваш пари. Кликбанк сервисот е доста интересен. Овие денови ќе купам домејн и хостинг па да го стартувам од септември да капне малце повеќе кеш и тоа од легачење. (y)

Инаку најдов доста матерјал за нов начин на заработка кој е пасивен т.е. не треба скоро ништо да работиш а да добиваш пари. Кликбанк сервисот е доста интересен. Овие денови ќе купам домејн и хостинг па да го стартувам од септември да капне малце повеќе кеш и тоа од легачење. (y)
CPA?

Nah, пасивен начин на заработка не постои. Пак ке треба да го промовираш сајтот, да се грижиш за seo итн итн...

Чисто пасивен начин на заработка не постои, ќе мораш на почеток многу да се замараш.
Ако си заинтересиран за некаква соработка контактирај ме по ПП, ја имам идеи и скил (дизајн/програмирање) само немам доволно време за промовирања, маркетинг и све остало, може ќе се најдеме за нешто ;)

Nah, пасивен начин на заработка не постои. Пак ке треба да го промовираш сајтот, да се грижиш за seo итн итн...
Комплетен пакет е со се рангирање на гугл... Како и да е планирам од септември да го пуштам активно да работи. Сигурно првиот месец нема да носи многу ама од октомври очекувам доста приливи.

Нај пасивен начин тие CPA заработувачката, по цел ден играм GTA IV а парите сами се прават.
--- надополнето: 21 јули 2013 во 13:47 ---
Чисто пасивен начин на заработка не постои, ќе мораш на почеток многу да се замараш.
Ако си заинтересиран за некаква соработка контактирај ме по ПП, ја имам идеи и скил (дизајн/програмирање) само немам доволно време за промовирања, маркетинг и све остало, може ќе се најдеме за нешто ;)

^ This
На почеток е важното, се дур не ти падне вебстраната или хостот друго се е автоматски.

Па неможат да ми се регнат,коа јас неможам да се регистрирам....глупо е цело време да влегувам со код,не верувам дека ќе ми запамти кој сум додал.

Значи еднаш се внесува со код, се регистрираш и после кога сакаш да се пуштиш на сајт, горе десно имаш login и се логираш со username и pass.

Не треба секој пат со нов код, така би било безврска.

Искрено и јас сум скептичен ама јбг не кошта ништо да се проба, и како што рековте, штом побараат картичка се гасиме :)

PS: Нови кодови ако има заинтересирани

N4cldsfS
LuePgeN8
3HkH7QqV
41JD7YIG
W5gykeRW

Има ли некоја страна/некој во МК што бара писател/online writer ? Да ми препорача...

Има ли некоја страна/некој во МК што бара писател/online writer ? Да ми препорача...

Што не идеш на фивер ? Пробај си ја среќата можно е да успееш :) има доста побарувања за пишување на топици и ревјуа.

ajde eve kodovi za registracija na www.bidroop.com

KalPF503
KcYe8Mh5
yId0sGEL
ZW2Yj0qM
Се регистрирав овде со последниот код што е даден, па ќе видиме... Еве и од мене кодови:
9bAhflq6
YbzCkYvS
wocuzEfA
3FUXqgYN
lsgGcaLB

btw не загледав добро, ама како да може сам да си регистрираш цел crowd ако имаш доволно mail адреси... или грешам?

mi pokazuva deka iam nova poraka na fiver ali koga ke ja otvoram vika nema konverzacija....so se desava kako mozam da ja vidam porakata?

mi pokazuva deka iam nova poraka na fiver ali koga ke ja otvoram vika nema konverzacija....so se desava kako mozam da ja vidam porakata?
Обично така се случува кога ќе напише некој скајп меил или слични зборови па отпосле нивниот систем ќе препознае или пак корисникот им е под "лупа". Пиши им на супорт, ќе се прават наудрени само кажи им да ти ја исправат грешката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom