Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Oд темава поради навреди, пцовки и тролање се банирани:
Martin1987, MrzaRules и Ставрогин. Поделени се и неколку опомени на оние кои виделе дека темава е у "ЧДА".
Teмата е Љубовни проблеми и совети

Член од
8 октомври 2011
Мислења
20
Поени од реакции
2
Итно, итно, итноооооо ! :D

Значи вака, пред некое време раскинавме со дечкото и ја не мислев у брзо време да излегувам со некој, ама се случи нешто неочекувано. Не знам како и од каде. Излеговме со еден дечко и после му реков дека сакам да бидеме friend with benefits ( со помалку benefits :D ) и да не ми се јавува, ја ќе го барам. Е ама сега ми е криво postojano гледам дека е вклучен на фб, не ми пишува, по цел вечер гледам у телефон со надеж дека ќе се јави, не знам што ми е, не сакам емоции повторно и се надевам дека е само страст .. Дали да преземам некој чекор нз дајте ми некој совет, да сте вие на мое место што би направиле ?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Koга читам некогаш мисли како на Кетрин Зета Џонес идам до следниов заклучок- Попрво ќе го разберам целокупниот универзум со сите негови тела, акции, реакции, настаноци, престаноци, промени, црни дупки, wormholes , отколку женската психа.(кај таквите чупиња)

A

AnFem

Гостин

Значи вака, пред некое време раскинавме со дечкото и ја не мислев у брзо време да излегувам со некој, ама се случи нешто неочекувано. Не знам како и од каде. Излеговме со еден дечко една година помал од мене и на втората средба му реков дека сакам да бидеме friend with benefits ( со помалку benefits :D ) и му реков да не ми се јавува, ја ќе го барам. Е ама сега ми е криво postojano гледам дека е вклучен на фб, не ми пишува, по цел вечер гледам у телефон со надеж дека ќе се јави, не знам што ми е, не сакам емоции повторно и се надевам дека е само страст .. Дали да преземам некој чекор нз дајте ми некој совет, да сте вие на мое место што би направиле ?

I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
Now I'm trying to get back .. :D :D
Дете, оди поиграј со барбиките додека можеш. Ќе имаш фак бадис кога ќе пораснеш.
--- надополнето: 23 јули 2013 во 13:22 ---
Koга читам некогаш мисли како на Кетрин Зета Џонес идам до следниов заклучок- Попрво ќе го разберам целокупниот универзум со сите негови тела, акции, реакции, настаноци, престаноци, промени, црни дупки, wormholes , отколку женската психа.
Каква црна женска психа? Ова е напишано од некое недоразвиено. Гарант нема ни 16!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087

Значи вака, пред некое време раскинавме со дечкото и ја не мислев у брзо време да излегувам со некој, ама се случи нешто неочекувано. Не знам како и од каде. Излеговме со еден дечко една година помал од мене и на втората средба му реков дека сакам да бидеме friend with benefits ( со помалку benefits :D ) и му реков да не ми се јавува, ја ќе го барам. Е ама сега ми е криво postojano гледам дека е вклучен на фб, не ми пишува, по цел вечер гледам у телефон со надеж дека ќе се јави, не знам што ми е, не сакам емоции повторно и се надевам дека е само страст .. Дали да преземам некој чекор нз дајте ми некој совет, да сте вие на мое место што би направиле ?

I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
Now I'm trying to get back .. :D :D
Како да те бара кога си му рекла да не те бара? :confused:
И јас сум женско, али Боже, кои комплицирани суштества сме.

И немаш ти емоции за типот, туку сакаш секс.
Штом сакаш секс, оди кај дечково и завршете работа, пријател со бенефиции нели ти е.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Дете, оди поиграј со барбиките додека можеш. Ќе имаш фак бадис кога ќе пораснеш.
--- надополнето: 23 јули 2013 во 13:22 ---

Каква црна женска психа? Ова е напишано од некое недоразвиено. Гарант нема ни 16!
Eпа недоразвиена женска психа нека биди :) Пишувам конкретно за во вакви распрдени случаи.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613

Значи вака, пред некое време раскинавме со дечкото и ја не мислев у брзо време да излегувам со некој, ама се случи нешто неочекувано. Не знам како и од каде. Излеговме со еден дечко и после му реков дека сакам да бидеме friend with benefits ( со помалку benefits :D ) и да не ми се јавува, ја ќе го барам. Е ама сега ми е криво postojano гледам дека е вклучен на фб, не ми пишува, по цел вечер гледам у телефон со надеж дека ќе се јави, не знам што ми е, не сакам емоции повторно и се надевам дека е само страст .. Дали да преземам некој чекор нз дајте ми некој совет, да сте вие на мое место што би направиле ?

Да, страст е. Сакаш да ти влезе, ама не сакаш да бидеш ти таа што ќе го побараш. Со други зборови, сакаш да те брка и да му бегаш и случајно да се сопнеш и тој да ти навлезе, демек ти не се даваш секому, туку ептен овој бил многу спретен.

Грешката во чекори е дека си му рекла да не те бара тој тебе, туку дека ќе го бараш ти него. И тој се однесува исто така како што си му рекла. Тоа што си го побарала, тоа и си го добила.

Бидејќи овој прави како што ќе му кажеш, може да се очекува дека ќе те послуша и при следното твое барање. Се надевам дека следно ќе му побараш да му се дигне на тебе и да ти влезе (ќе ти помогне ако си гола додека тоа му го бараш).

Со лесно.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
и да не ми се јавува, ја ќе го барам.
Е ама сега ми е криво postojano гледам дека е вклучен на фб, не ми пишува, по цел вечер гледам у телефон со надеж дека ќе се јави
Ти глупа си?

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Дали да преземам некој чекор нз дајте ми некој совет, да сте вие на мое место што би направиле ?
Ништо, не ви било судено.
Па барај го. :facepalm:

Женско сум ама ова жениве кои прашања ги вадат некад....

По муабетиве (мислења, теми) на форумов ме потсеќаш на девојчево

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
19 сwaтки годинки, а? До вчера во врска, денес на втор состанок му бараш да бидете само фак бадис.
Е сега не те гледал сериозно.. :(

Проблемот е што си курва.
Решението е да не бидеш.

A

AnFem

Гостин
19 сwaтки годинки, а? До вчера во врска, денес на втор состанок му бараш да бидете само фак бадис.
Е сега не те гледал сериозно.. :(

Проблемот е што си курва.
Решението е да не бидеш.
Њоте, збеснат си како сељак кој само што седнал на тронот. Се промангупи откако ти дадоа титула, мамата. :icon_lol:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
^Zatoa mu trgnav like.
A i baska i da e toa korenot na problemot, thats not the question.
Najdi si drug devojce. Bilo sto bilo, forget it i ne dozvoluvaj emocii da ti se razvivaat.
Cim cekas da ti se javi...otidena si.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Њоте, збеснат си како сељак кој само што седнал на тронот. Се промангупи откако ти дадоа титула, мамата. :icon_lol:
Имаше пречекорување на некои димензионирани граници, но зарем девојчето заслужува зашеќерни одговори што само ќе и го надрват егото? Вакви матурантки кои до вчера се нервирале што и пораснале срамни влакна кај што не треба пред да и пораснат цициња, а сега пубертетот ги стигнал и скокаат (да, во традиционална смисла на зборот) од еден на друг неможам да сварам. Сум за ебавање, ама со вкус. Прочитај и ги мислењата од 2011 до сега, ќе ти се разјасни.

^Zatoa mu trgnav like.

A i baska i da e, thats not the question.

Те молам врати го лајкот?
Што е прашањето? Има љубовен проблем некаде?
Знае што сака?
Или симпатизираш од лични причини? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom