Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Оффф абе кое прашување кое зборување она бега од мене како од ѓавол којзнае во што филм е ставена,нема теоретски шанси на 10 метра да стои од мене одма бега...или пример да отидам негде во нејзина близина одма бега...абе чудо на природата,единствено нешто што направив беше што и пратив романтично цвеќе со порака,и ајде сега најди и НЗС ? зошто бега од мене ? :pos: :pos: :pos:

Не и се бендисало цвеќето 100% си и пратил некое со боцки,некој кактуз може.

TM88 брат гледај напред, не си го троши времето и енергијата на глупости.

Јас гледам напред цело време и сега ми е топ,во врска сум со друга девојка и се е супер само некои работи неможам да ги сфатам и баш затоа сакам да одкријам што и е финтата со тоа што бега од мене и верувај дека уживам дур го правам тоа :)
--- надополнето: 20 јули 2013 во 16:41 ---
Не и се бендисало цвеќето 100% си и пратил некое со боцки,некој кактуз може.

Брат најубавото цвеќе го купив од цветен пазар,мајка и и баба и биле воодушевени од цвеќето само што оваа не кажала дека е од мене скрила кучката...се каам што на мајка и не и го посветив цвеќето можда ќе ја карев у пм :icon_lol:

Оффф абе кое прашување кое зборување она бега од мене како од ѓавол којзнае во што филм е ставена,нема теоретски шанси на 10 метра да стои од мене одма бега...или пример да отидам негде во нејзина близина одма бега...абе чудо на природата,единствено нешто што направив беше што и пратив романтично цвеќе со порака,и ајде сега најди и НЗС ? зошто бега од мене ? :pos: :pos: :pos:

Или веќе си си го решил проблемот и веќе нема да ти додева (ќе бега од тебе) или игра по твои правила, т.е. се обидува да те заинтересира, а потоа ти бега, со надеж дека ќе мислиш на неа повеќе отколку на девојка ти. После цела страница дискусија за твојот проблем, се чини дека ѝ успева.

Ако сакаш одмазда за поранешнава, ризикуваш толку многу да се задлабочиш во ковањето на истата, што ќе ја заборавиш сегашната и таа ќе ти раскине. А тоа ќе биде одмазда на бившата кон тебе. Го препознаваш ли делот со копањето на јамите?

Поразмисли што ти е поважно: одмаздата кон бившата или љубовта кон сегашната. Или попросто: бившата или сегашната.

Или веќе си си го решил проблемот и веќе нема да ти додева (ќе бега од тебе) или игра по твои правила, т.е. се обидува да те заинтересира, а потоа ти бега, со надеж дека ќе мислиш на неа повеќе отколку на девојка ти. После цела страница дискусија за твојот проблем, се чини дека ѝ успева.

Ако сакаш одмазда за поранешнава, ризикуваш толку многу да се задлабочиш во ковањето на истата, што ќе ја заборавиш сегашната и таа ќе ти раскине. А тоа ќе биде одмазда на бившата кон тебе. Го препознаваш ли делот со копањето на јамите?

Поразмисли што ти е поважно: одмаздата кон бившата или љубовта кон сегашната. Или попросто: бившата или сегашната.

Не е до толку работава ти како што викаш,немам никаква потреба да избирам бивша или сегашна кратко и јасно ќе останам со сегашната ни па имам потреба да копам јами...кога викам одмазда не мислам на нешто ептен глупаво и крваво :) туку одмазда од стилот можеше да ме имаш ама сега повеќе никогаш нема да ме имаш:) а тоа не е воопшто замарање ни па ризикување со нешто:)
--- надополнето: 21 јули 2013 во 00:18 ---
Before you embark on a journey of revenge dig two graves.
- Confucius​

Нема потреба од тоа :)

Taa cim ne i stalo do tebe, nikad i nema da i,
Uste pa pomalce ke ja zaboli ako te vidi so druga, bas naprotiv ke rece "Aleluja mi se otkaci ovoj".
Ne bi se zamarala, if I were you :-D

Пошто на некој очигледно многу му сметаше мојата тема па ми ја избриша , ќе пишам и овде. Има ли некоја слободна девојка која бара дечко за врска? Предолго сум сингл и веќе ми е СМАЧЕНО од тоа.

Пошто на некој очигледно многу му сметаше мојата тема па ми ја избриша , ќе пишам и овде. Има ли некоја слободна девојка која бара дечко за врска? Предолго сум сингл и веќе ми е СМАЧЕНО од тоа.

Има ли некоја што ја бендисуваш?

Ако пишуваш на форумов, мислиш ќе најдиш женска?
Повеќето форумџики се од други градови а некои се во врска.
Сигурно имаш друштво. Излези надвор, на кафе, во кафич. Таму се девојките. НАДВОР.

Крусер; среди си и отвори ја после темава. Не заборавај на Мартин да му го дадеш бонусот мисли дека е паметен трол, го погодил форумот и луѓето на него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom