Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Оффф абе кое прашување кое зборување она бега од мене како од ѓавол којзнае во што филм е ставена,нема теоретски шанси на 10 метра да стои од мене одма бега...или пример да отидам негде во нејзина близина одма бега...абе чудо на природата,единствено нешто што направив беше што и пратив романтично цвеќе со порака,и ајде сега најди и НЗС ? зошто бега од мене ? :pos: :pos: :pos:

Не и се бендисало цвеќето 100% си и пратил некое со боцки,некој кактуз може.

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
TM88 брат гледај напред, не си го троши времето и енергијата на глупости.

Јас гледам напред цело време и сега ми е топ,во врска сум со друга девојка и се е супер само некои работи неможам да ги сфатам и баш затоа сакам да одкријам што и е финтата со тоа што бега од мене и верувај дека уживам дур го правам тоа :)
--- надополнето: 20 јули 2013 во 16:41 ---
Не и се бендисало цвеќето 100% си и пратил некое со боцки,некој кактуз може.

Брат најубавото цвеќе го купив од цветен пазар,мајка и и баба и биле воодушевени од цвеќето само што оваа не кажала дека е од мене скрила кучката...се каам што на мајка и не и го посветив цвеќето можда ќе ја карев у пм :icon_lol:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Оффф абе кое прашување кое зборување она бега од мене како од ѓавол којзнае во што филм е ставена,нема теоретски шанси на 10 метра да стои од мене одма бега...или пример да отидам негде во нејзина близина одма бега...абе чудо на природата,единствено нешто што направив беше што и пратив романтично цвеќе со порака,и ајде сега најди и НЗС ? зошто бега од мене ? :pos: :pos: :pos:

Или веќе си си го решил проблемот и веќе нема да ти додева (ќе бега од тебе) или игра по твои правила, т.е. се обидува да те заинтересира, а потоа ти бега, со надеж дека ќе мислиш на неа повеќе отколку на девојка ти. После цела страница дискусија за твојот проблем, се чини дека ѝ успева.

Ако сакаш одмазда за поранешнава, ризикуваш толку многу да се задлабочиш во ковањето на истата, што ќе ја заборавиш сегашната и таа ќе ти раскине. А тоа ќе биде одмазда на бившата кон тебе. Го препознаваш ли делот со копањето на јамите?

Поразмисли што ти е поважно: одмаздата кон бившата или љубовта кон сегашната. Или попросто: бившата или сегашната.

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Или веќе си си го решил проблемот и веќе нема да ти додева (ќе бега од тебе) или игра по твои правила, т.е. се обидува да те заинтересира, а потоа ти бега, со надеж дека ќе мислиш на неа повеќе отколку на девојка ти. После цела страница дискусија за твојот проблем, се чини дека ѝ успева.

Ако сакаш одмазда за поранешнава, ризикуваш толку многу да се задлабочиш во ковањето на истата, што ќе ја заборавиш сегашната и таа ќе ти раскине. А тоа ќе биде одмазда на бившата кон тебе. Го препознаваш ли делот со копањето на јамите?

Поразмисли што ти е поважно: одмаздата кон бившата или љубовта кон сегашната. Или попросто: бившата или сегашната.

Не е до толку работава ти како што викаш,немам никаква потреба да избирам бивша или сегашна кратко и јасно ќе останам со сегашната ни па имам потреба да копам јами...кога викам одмазда не мислам на нешто ептен глупаво и крваво :) туку одмазда од стилот можеше да ме имаш ама сега повеќе никогаш нема да ме имаш:) а тоа не е воопшто замарање ни па ризикување со нешто:)
--- надополнето: 21 јули 2013 во 00:18 ---
Before you embark on a journey of revenge dig two graves.
- Confucius​

Нема потреба од тоа :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Taa cim ne i stalo do tebe, nikad i nema da i,
Uste pa pomalce ke ja zaboli ako te vidi so druga, bas naprotiv ke rece "Aleluja mi se otkaci ovoj".
Ne bi se zamarala, if I were you :-D

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Пошто на некој очигледно многу му сметаше мојата тема па ми ја избриша , ќе пишам и овде. Има ли некоја слободна девојка која бара дечко за врска? Предолго сум сингл и веќе ми е СМАЧЕНО од тоа.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Пошто на некој очигледно многу му сметаше мојата тема па ми ја избриша , ќе пишам и овде. Има ли некоја слободна девојка која бара дечко за врска? Предолго сум сингл и веќе ми е СМАЧЕНО од тоа.

Има ли некоја што ја бендисуваш?

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013

Ако пишуваш на форумов, мислиш ќе најдиш женска?
Повеќето форумџики се од други градови а некои се во врска.
Сигурно имаш друштво. Излези надвор, на кафе, во кафич. Таму се девојките. НАДВОР.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Крусер; среди си и отвори ја после темава. Не заборавај на Мартин да му го дадеш бонусот мисли дека е паметен трол, го погодил форумот и луѓето на него.

Kajgana Shop

На врв Bottom