Како до најјаките девојки?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Се знае како пари и јака кола/мотор и одма се лепат жени или што би се рекло стануваш магнет за јаки женски поточно дрољи.

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Абре каков целулит, каков фитнес, каква лепота, каква неповторлива интелигенција? Вистина е дека на сите мажи "јако" им клецаат нозете по женска со пари (и покрај распространетото мислење дека САМО жените ловат парајлии)...У ствари ко ќе земеш, парите му доаѓат како мерна единица за "јакост" на едно девојче...А по однос на прашањето како до овој редок вид-па доволно е да се вооружиш со шарм (добар изглед не е на одмет), да присобереш некој динар за да се избациш у прав моменат, да научиш на памет две-три фрази (и како да ги употребиш у право време), малку трпение и по некој секс-зафат и секако, што е најбитно да си набавиш пар тампони за уши...

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Абре каков целулит, каков фитнес, каква лепота, каква неповторлива интелигенција? Вистина е дека на сите мажи "јако" им клецаат нозете по женска со пари (и покрај распространетото мислење дека САМО жените ловат парајлии)...У ствари ко ќе земеш, парите му доаѓат како мерна единица за "јакост" на едно девојче...А по однос на прашањето како до овој редок вид-па доволно е да се вооружиш со шарм (добар изглед не е на одмет), да присобереш некој динар за да се избациш у прав моменат, да научиш на памет две-три фрази (и како да ги употребиш у право време), малку трпение и по некој секс-зафат и секако, што е најбитно да си набавиш пар тампони за уши...
Јас па мислев на мажите им е важен само изгледот.

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
според вас што се изјаснивте дека девојка со целулит во никој случај не може да биде јака- pa jasno deka ne moze da bide jaka, ama koa ke go trgne celulitot koj rece deka nema da bide jaka :smir:

Lady Q aj molim te kazi mi ja prosecnata plata na cura koja treba da ja zima za da e jaka cura i dali toa vazi i za tie curi koi se polni ko brod so kes ama i se polni ko brod so salo :vozbud:

N

n/a

Гостин
10 дена по ред ве читам и се смеам и чудам на глупостите кои што ги испоизначитав овде.
:toe:
А и самата тема е Бог да чува.
Како до најјаките девојки? :pos2:
Дефинирај јака девојка !
За секого е различно.

Рецимо,
за мене јака девојка е таа која што има шарм,аура која што ме привлекува,
таква од која што има што да се научи,
таква која што има и ќе има непоправливо интересни и понекогаш налудничави идеи,
таква која што физички ме привлекува и кога ќе ја видам размислувам каква боја гаќички има,каква форма и имаат брадавиците на цицките,каква и е... *Зеко стануе безобразен,хахаха :)
Таква со која што ќе ми се сака барем три пати дневно да се е..м,
итн... итн.

Сега...
овај, јас сум имал у неколку наврати `манекенски типови` на женски.
Првата лежеше ко крава и чекаше да завршам работа (што е одвратно),
втората зимаше таблетки и повраќаше после секое јадење,
(барабар беше хммм... прљава ебате)
третата беше самобендисана до бесвест и назад и отпорна на секаков вид емоција.
:toe:
И што за кој кур ќе ти таква женска?
Добра е за еднаш...
ама чак па женска да ми биде...
нејќу брате пак,
батали и одјеби!

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Темава ми изгледа јако потценувачка посебно во однос на мажите па се прашувам цело време колку се тие јаки пи*ки кој и да се најубави да се па за да им придавате такво значење да трагате да стигнете до нив само зато што умеат да задоволат една потреба? Вие би се понижиле до толку само за да стигнете до некоја која два посто не ве еби ...Па извинете и машко да сум не пагам на такво ниво да се променам себе си поради некоја кучка која би сакала се околу мене но мене НЕ ... де бре што машки ке бевте имате свое јас и достоинство...Подолу од лајно да се напрам ама само да пљаснам...чудна филозофија....:toe:
Се разбира во целава дискусија на темава е исклучено примарното чуство љубов....значи се е поради задоволување на една потреба и поради тоа го отфрливте карактерот на јаката п.... и го занемаривте сопствениот....

D

Delux

Гостин
prvo da bidi cista higienata na vrv od se,ima celulit?nepismena e?prodava napazar kompiri? pa so ako...ubo tamu gore nekoj kaza definicija.tie so se nadvor od nasa liga gi smetame za najjaki.
e sea muabetot e kako do niv,abe treba sreka malku:)ustvari ako jas ne mozam do nea taa sigurno moze da stigne do mene...ama navistina a

Eliza

EliXiR
Член од
10 ноември 2008
Мислења
129
Поени од реакции
3
Темава ми изгледа јако потценувачка посебно во однос на мажите па се прашувам цело време колку се тие јаки пи*ки кој и да се најубави да се па за да им придавате такво значење да трагате да стигнете до нив само зато што умеат да задоволат една потреба? Вие би се понижиле до толку само за да стигнете до некоја која два посто не ве еби ...Па извинете и машко да сум не пагам на такво ниво да се променам себе си поради некоја кучка која би сакала се околу мене но мене НЕ ... де бре што машки ке бевте имате свое јас и достоинство...Подолу од лајно да се напрам ама само да пљаснам...чудна филозофија....:toe:
Се разбира во целава дискусија на темава е исклучено примарното чуство љубов....значи се е поради задоволување на една потреба и поради тоа го отфрливте карактерот на јаката п.... и го занемаривте сопствениот....
Ако не постојат јаки девојки егото на машките би било испод 0.:pipi:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Дали со ова сакаш да кажеш дека и ти си совршен? И наброј ми три жени кои што ги исполнуваат сите критериуми кои што ти ги имаш наведено.
a be te svatis sto sakas da prasas uste od prvoto prasanje,pa stom veke i direktno prasa eve ti odgovor;jas sum daleku od sovrsen i sum svesen za toa i ama se trudam i zatoa sum mnogu poblisku do sovrsenstvoto od onie koi ne se ni svesni deka ne se sovrseni,a se pravat deka se.i eve Angela najdobro me poznava i ona nabroja namesto mene,dvete mi se najextra na balkanov,a Nikol e edna od tie sto mi se najextra vo svetot(posebno nejzinoto telo).

Ако не можеш да ги вкусиш, нема ни поента да рзмислуваш за нив :smir:
a od kaj znaes ti dali nekoj moze ili ne moze da gi vkusi?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
После 24 страни предлози и сугестии, решавање проблеми и контрирање, заклучок - се е релативно...т.е. нема фајде да бркаш некоја која фактички нејке да биде со тебе :)

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Ако не постојат јаки девојки егото на машките би било испод 0.:pipi:
sto zboruvas be?

После 24 страни предлози и сугестии, решавање проблеми и контрирање, заклучок - се е релативно...т.е. нема фајде да бркаш некоја која фактички нејке да биде со тебе :)
toa e i moeto moto.i e apsolutno tocno.:)
:):)

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Тоа е мотото на сите машки шо неможат да си фатат јака женска :smir:

п.с. без навреда :) шала е само :)
pa i taka neka bide,samo sto relativna rabota e terminot jaka zenska,neli?
ok e nema problem,super e covek da saka i da se sali.:):smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom