aj zemi preprocitaj si go postovite i malku poubavo razmisli sto i kako kazuvas, za tela ne mi objasnuvaj ,toa mi e profesija i so toa se bavam poveke od 14 godini,do najmlala sitnica gi poznavam i maskata i zenskata anatomija(na dosta od poznative vo R.M sum im bil instruktor po fitnes),zenskoto telo sostaveno od 20% salo i 80% muskuli? :pos2:a maskoto obratno?:pos2:sto zboris be svesna si?i nema celulit taa devojka sto redovno vezba i redovno pazi na ishrana(jaka zenska sega jasno ti e,pogledaj po Srbija,Hrvatska,Bugarija i sl).
Celulitot ne e toa sto treba da te pravi zensko,i ne mi objasnuvaj zensko sum pa celulitot e ok,ako imas celulit i salo,ne se pravi pojaka pi.ka od vrvnite top modeli(koi bas i nemaat celulit,a i oni se zenski neli?ama oni se navistina jaki zenski,imaat se sto treba da imaat.
i jas samobendisan?:pos2:pa i da sum barem ima za sto,masko sum ,a nemam stomak,tuku stomacni,nemam salo,ama sepak ne letam kako tebe deka za nekoj kako mene trebalo devojkite da imaat pari i nisto drugo,...poubavo za tebe e da ne letas tolku mnogu visoko. tvoj muabet e deka do jakite zenski samo so pari:pos2:bog da cuva,i jas sum toj sto letal?bog da cuva...odi malku prosetaj po zapadot da vidis sto e jaka pi.ka...
eve da vidis sto e jaka pi.ka bez celulit i bez ic salo:
Прегледај го приврзокот 12349
Прегледај го приврзокот 12348