- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Според мене не, на друга тема го напишав моето мислење за играва, да не се повторувам пак, у кратки црти добрите моменти се многу малку а Deadpool заслужува далеку подобра игра од оваа, во секој случај ако имаш шанса пробај ја, немора да значи дека ако мене не ми се допаѓа нема да ти прави мерак и тебеDeadpool играта интересна е ?
Има главен квест ама заеби тоа, терај си и врши си side квестови поинтересно еMe интересира дали Oblivion има некаков крајили цела е квестој и си тераш онака низ огромната мапа.
фала на брзиот одговор и помош . Ајде delete !2.15 да се изнервираш . Значи кој ПЕНИС сака ? Игра од 1.40 гб , на 2 цдиња . Го ставам цд1 во даемон бледо е копчето за маунт , не може ни екстракт да направам на папката. У три лепе нека оди !
Mavni skrin da vidime, vaka ne mi idi niedna mislaфала на брзиот одговор и помош . Ајде delete !
ок е , најдов друг торент . Ова нешто не беше во ред.Mavni skrin da vidime, vaka ne mi idi niedna misla
Играв денес Rainbow Six Vegas 2 Co-Op ... влагам во една темна мала соба уклучувам night vision и што да видам![]()
Не....ја имам пиратската и преку Tunngle ја играм.Како ја маваш Co-op ? Ја имаш на Steam или.. ?