Толстој
екс Бомбастичен
^ Ne si praj filmoj sine, Vardar e ala Barca. Ti se kladam po 3kg chushki crveni za ajvarche, deka Vardar prvo kolo pominuva ?!
А од кога Вардар игра прво квалификациско коло во ЛШ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Ne si praj filmoj sine, Vardar e ala Barca. Ti se kladam po 3kg chushki crveni za ajvarche, deka Vardar prvo kolo pominuva ?!
не бе ич немаш комплекси од вардар... жал ми е за вакви како тебе...кои повеќе се радуваат на туѓи успеси него ли на успех на некој тим од Македонија...Македонија и да игра на светско ти нема да си за нив...туку ќе јадеш трици сите се за класа подобри...исто ко бате што без проблем поминаа лани со вардар..... така ќе губи вардар нели ? Али ко шо реков...кога ќе помине вардар ти другар прв ќе бараш карта за на градски...Реков јас погоре , не навивам за никој македонски клуб па да имам комплекси од Вардар. Единствена причина што сакам да испаднат е бидејки до нивното место таму се дојдени на маса , не на терен. Неможе еден клуб да испадне во втора лига , а во другата сезона да биде национален шампион. И да , колку и да ги користете фразите "кучињата лаат караванот мине" и сами знаете дека не сте на поштен начин таму , и ве боли кога ќе ви го спомнуваат тоа , и сами сте свесни дека тоа остава огромна дамка на клуб како Вардар. Што се однесува до квалификациите без разлика кој да ви се падне ќе отпаднете , нема слаби клубови во 3то квалификационо коло, а и да има послаби пак ќе се најмалце 1 класа над Вардар.
А од кога Вардар игра прво квалификациско коло во ЛШ?
Најдобро е Вардар да се фузира со Манчестер Јунајтед и да почне од фазата по групи.
Рутинирано.
Тоа е. Многу сте јаки. Ај се глеаме на Филип II. Иначе колкава бројка доаѓате?![]()
2+ милиона. Цела Македонија е за Стеауа ама не признава![]()
Не знам за вас ама ја видов дека некој си Иван ги благословил овие од Вардар така да мене страв ме фаќа дали ќе поминеме понатаму мислам најдобро би било Ибрахимовиќ да си го купиме..