Ќе ве молам да ја напуштите темава сите кои ви служи за заебанција,оставете не нас верните навивачи да споделиме некое мислење.
#Forza Steau!!!!
Fuck Platini..
#Forza Steau!!!!
Fuck Platini..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ве молам да ја напуштите темава сите кои ви служи за заебанција,оставете не нас верните навивачи да споделиме некое мислење.
#Forza Steau!!!!
Fuck Platini..
20 гола на 2та натпревари ...Стеауа била на исто рамниште со Вардар , што се нема да прочиташ.
Бидете среќни што ги избација романциве , иначе по 5 гола ќе примавте и на 2те утакмици. Овие Вардар значи и во европските лиги скокат како што скокнаа во прва лига преку Миравци. Парадокс од клуб се.![]()
Стеауа била на исто рамниште со Вардар , што се нема да прочиташ.
Бидете среќни што ги избација романциве , иначе по 5 гола ќе примавте и на 2те утакмици. Овие Вардар значи и во европските лиги скокат како што скокнаа во прва лига преку Миравци. Парадокс од клуб се.![]()
Che ve skapi Vardar! 5-0 vo Skopje che izgubite...Dzabe igravte lani 1/4 vo EL, ko ne ste na isto ramnishte so Vardar!!![]()
Комплекси немам , не ни пратам многу македонски фудбал ниту пак навивам за некој македонски тим , но одсекојпат ме нервираат личности ( во случајот фудбалски клуб ) што местото го добиваат на трудот на другите , или подобро кажaно на паразитски начин.Али ако го земеш фактот дека живееме во Македонија , не е ни најмалце чудно тоа , кој ќе плати тој ќе клати.
Сеа ќе ви се падне некој премиерлигаш и ќе ве стави таму кај што ви е местото.![]()
Зборував за влезот во 1ва лига преку Миравци , не за Стеауа.![]()
Зборував за влезот во 1ва лига преку Миравци , не за Стеауа.![]()
Не бе ич немаш комплекси...ти пре би се радувал на успех на странски тим него ли на некој македонски.... и да се падне некој премиерлигаш ти ќе бидеш во први редови за карта да земеш...али знаеш уште што е полошо да се паднат полесни противници и вардар да помине понатаму...па сите ко тебе што се болни во кревет ќе паднете од завист....Комплекси немам , не ни пратам многу македонски фудбал ниту пак навивам за некој македонски тим , но одсекојпат ме нервираат личности ( во случајот фудбалски клуб ) што местото го добиваат на трудот на другите , или подобро кажaно на паразитски начин.Али ако го земеш фактот дека живееме во Македонија , не е ни најмалце чудно тоа , кој ќе плати тој ќе клати.
Сеа ќе ви се падне некој премиерлигаш и ќе ве стави таму кај што ви е местото.![]()