Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно прашање каде може да се најдат таблици на смртноста за предметот осигурување и дали требаат?
Екипо вака...за 2-3 недели се уписите,ама у дилема сум..Дали економски или филолошки. Филолошки добив информации што сакав,сеа за економски сум заинтересиран за 2 смера..Менаџмент или Финансиски менаџмент планирам да запишам ако доаѓам,па ако може збор-два![]()
Може да ми издвоите разлики(предности и недостатоци) помеѓу
Сметководство, финансии и ревизија и
Банкарство и финансиски менаџмент?
Што е потешко, попросперитетно, и генерално подобро?
Абе може некој да ми објасне како оди ова електронското пријавување? Слушам некој мубает требало да се пријавиш електронски (не знам дали за сите факултети е ова, тие што спомнаа планират на друг факултет да одат), ама блага веза неам што да правам, каде да се пријавам и слично. Ако може некој да ми појасни?.
078 318-212 и (02) 322 1183Некој ако има број од Милан , што дава часови по математика и осигурување , нека ми го напише.
мислам дека ова е за е-бизнис со англискиов, на надворешна трговија нема тоа. Инаку и јас ќе одам надворешна трговија, колешкедали е вистина дека во втора година има предмети што се учат на англиски и дали може да се бира дали сакам да ги полагам и слушам на македонски или англиски?![]()
078 318-212 и (02) 322 1183
И да прашам...случајно да не знаеш, што се падна осигурување во јуни?![]()
Јас од прилично сигурна личност го дознав ова, па сега не знам колку е точно. Имало во втора година 2 предмети на англиски, ама можело да се бира дали ќе ги учиш на англиски или македонски.мислам дека ова е за е-бизнис со англискиов, на надворешна трговија нема тоа. Инаку и јас ќе одам надворешна трговија, колешке![]()