Македонец
мразам патетика во натпис
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 3.928
- Поени од реакции
- 3.814
Се циганчи за 500 ден нејќе да спушти,а ем каргото на мој трошок оди....ама оди разбери се...ќе се најде друг не бери гајле

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се циганчи за 500 ден нејќе да спушти,а ем каргото на мој трошок оди....ама оди разбери се...ќе се најде друг не бери гајле![]()
Ја би му пратил 500 денари по пошта да види дека не е за парите .. па нека си купи 100 грама шунка со нив у мега и нека ужива ..
Се циганчи за 500 ден нејќе да спушти,а ем каргото на мој трошок оди....ама оди разбери се...ќе се најде друг не бери гајле![]()
Ја би му пратил 500 денари по пошта да види дека не е за парите .. па нека си купи 100 грама шунка со нив у мега и нека ужива ..
Па од очајниов постов и од муабетов во него и јас не би спуштил цена, не сакал дечкото цигански работи да прави....
Хах...не бе да не го вреѓаме човекот....си решил да земе 100еу од тој телефон....и сеа ние го наоѓаме крив што не ни спушта....негово право си е.
А инаку стварно што има луѓе ете така си расипуваат пазар за 500 денари....и тоа во овакви случаи кај што телефоните им немаат реално оформена цена пошто им се земени за 0 денари.
Па за да го земе за 0 денари или колку и да е, потпишал договор на 2 години со можеби повисока претплата. Нема потреба од телефон и го продава за реална цена. Муабетот е што која цена и да ја ставиш, некој ќе ти побара да му спуштиш и на крај пак циган. Секој што купува сака што поевтино, што е нормално, ама за момент стави се од другата страна и веднаш не е така.
И не го преувеличувај зборот "циганчи" пошто беше ставен у контекст на шала,со смајли на крај(препрочитај си).
ZTE racer II може да најдеш до 1500 .Ќе најдам. Мене не ми треба за користење, туку за експериментирање, си имам друг телефон што ми врши работа.
Македонец
Незнам кој се циганчи другар. Ти да не кажувам сега, ама првпат ми нудеше 3000 и некои часовници за замена, па 4000, иако мојата цена ти кажав дека беше првин 7000, па ете спуштив на 5700 и крајна ти дадов 5500, ти упорен беше секој ден ми пишуваше на имејл и на форум да ти го дадам за 5000, убедувајќи ме со зборовите дека никој не бил луд сега покрај одморите да ми дал повеќе од 5000 денари.
И што сакаш сега, како некоја тужи-баба си по форумов, напрај и група на фб "Да се собереме 1000 души и оликомерц да ми го даде мобилниот без пари".![]()
не не јак фраер би бил ако навистина прати 500 ден по пошта, вака само си ги газат зборовите...Јак фраер си.
Продавам Таблет PIPO Smart-S1 комплет со специјална торба за таблет со интегрирана тастатура. Таблетот е одличен има поддршка за скоро 99 Посто за игрите oд google play. ЦЕНА 5000. Контакт во порака
![]()
![]()
ПЕРФОРМАНСИ:
- 7 inch android 4.1 dual core high performance tablet at a bargain price 5 point multi-touch Capacitive Screen
- Dual core 1.6GHz RK3066 CPU and quad core Mali-400 MP GPU provides you ultra quick responsive speed Latest android 4.1 Jelly Bean OS
- 1GB RAM DDR3 8GB Nand Flash(system space 1.8GB arround)
- Camera, HDMI tv output WIFI, google play store