Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Купувам заден поклопец за HTC Wildfire S нешто како на сликава

31vymDTPDdL.jpg

Prodavam S3(plav) top socuvan, i Iphone 4s(crn) epten malku grebnat.560eu fiksno

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Менувам компјутер за телефон: iphone5, 4s neverlock или HTC One X. Ја менувам следнава конфигурација:
MB: GA-990XA-UD3
CPU: AMD Phenom II x4 955 BE 3.20GHz
RAM: 8GB 4x2GB DDR3 1333MHz PATRIOТ
GPU: Sapphire HD 3870 512mb GDDR4,
PSU: Cooler Master 700W RP
DVD RW SONY sata.
Скоро сите делови имаат гаранција по уште 2.5/3 години :)
Понуди по ПП.

Продавам нови неотпакувани:

LG Optimus L3 - 4000
Sony Experia Tipo - 5000
VIP Droid XL - 5000

Заинтересирани во ПП.

Купувам Android смартфон до 1.500 денари.

Купувам Android смартфон до 1.500 денари.

искрено нема да најдеш .... не верувам дека постојат стари добри смартфон андроиди за 1500 денари .... можеш да најдеш за 4.000 денари .... мојот шо го имам сега ... galaxy ace 5830 ... на старо го има за 6,000 денари .... 5 mega px камера ,вифи, 512 мб РАМ ... ќе видиш спецификации ... одличен телефон е .....

искрено нема да најдеш .... не верувам дека постојат стари добри смартфон андроиди за 1500 денари .... можеш да најдеш за 4.000 денари .... мојот шо го имам сега ... galaxy ace 5830 ... на старо го има за 6,000 денари .... 5 mega px камера ,вифи, 512 мб РАМ ... ќе видиш спецификации ... одличен телефон е .....

Ќе најдам. Мене не ми треба за користење, туку за експериментирање, си имам друг телефон што ми врши работа.

Продавам Alcatel OT-991 во одлична состојба,малку користен со футрола и заштитна фолија на екранот.Комплет со кутија,слушалки и полнач(USB кабел).
Цена 3500 денари

Продава ли некој од форумџииве Zte Blade III Pro ?

Ако продава некој пишете ми цени по ПП.

*неможев да пишам во темата за пазарење....бидејќи таму нема никој да види.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom