- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.226
DATi si od Gostivar prosvetitelu ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DATi si od Gostivar prosvetitelu ?![]()
Ke imame novo-star gradonacalnik.Barem v zima ke nemame problem so snegot.![]()
![]()
Epa zatoa staro-nov,zatoa sto pauzirase 4 godini.Mislam jasno e.Зависи како гледаш на тоа “старо-нов“ и едниот и другиот се бивши градоначалници... за Бејта не може да се рече дека е старо-нов затоа што паузираше 4 години
Epa zatoa staro-nov,zatoa sto pauzirase 4 godini.Mislam jasno e.![]()
Позитивно ли е ова за Македонците во Гостивар?
Иако Руфи важи за националист, сепак мои другари кога беа на некои истражувања во општиниве во Западна Македонија, ми рекоа дека имале одличен впечаток од Гостивар во последнава година, и дека им личело дека градоначалникот вложува во соживотот. Истото не можеа да го кажат и за Тетово, ми рекоа дека јасно се гледало дека се работи само за едната националност...
Позитивно ли е ова за Македонците во Гостивар?
Иако Руфи важи за националист, сепак мои другари кога беа на некои истражувања во општиниве во Западна Македонија, ми рекоа дека имале одличен впечаток од Гостивар во последнава година, и дека им личело дека градоначалникот вложува во соживотот. Истото не можеа да го кажат и за Тетово, ми рекоа дека јасно се гледало дека се работи само за едната националност...