Гостивар - Градот на Вардар

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.210
Поени од реакции
1.252
Ова негде во близина на Гостивар е ? :)

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Имало некој тип што ја истепал девојка му, прошлава недела, нешто начув. Четири саати ја тепал. Ја нокаутирал, ја освестувал и ја тепал пак. Го изневерила со Шќипоња. Елена слушнав се викала женската.

Има некој слушнато нешто повеќе?

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.897
Поени од реакции
13.022
Имало некој тип што ја истепал девојка му, прошлава недела, нешто начув. Четири саати ја тепал. Ја нокаутирал, ја освестувал и ја тепал пак. Го изневерила со Шќипоња. Елена слушнав се викала женската.

Има некој слушнато нешто повеќе?
Јас од што слушнав има друга верзија.
Типот бил верен со некоја друга мома од друг град, ама си ја варал со таа Елена. Оваа па зела му пратила на веренциата слики кај што се заедно со типот и тоа е тоа. Раскинале веридба и ја фатил ја утепал од чутек.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.210
Поени од реакции
1.252
Јас од што слушнав има друга верзија.
Типот бил верен со некоја друга мома од друг град, ама си ја варал со таа Елена. Оваа па зела му пратила на веренциата слики кај што се заедно со типот и тоа е тоа. Раскинале веридба и ја фатил ја утепал од чутек.
Чудно, јас ништо немам слушнато...

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.897
Поени од реакции
13.022
Чудно, јас ништо немам слушнато...
Искрено ме боли уво ако сакаат нека се утепаат.
И јас ја чув твојата верзија прво, па после оваа.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.210
Поени од реакции
1.252
Погрешен човек цитирав :D
Како и да е не треба темава да се претвори во трач рубрика :D

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Искрено ме боли уво ако сакаат нека се утепаат.
И јас ја чув твојата верзија прво, па после оваа.
Вистина ја тепал 4 саати? И скршил неколку заби... ребра...
--- надополнето: 15 јули 2013 во 15:27 ---
Погрешен човек цитирав :D
Како и да е не треба темава да се претвори во трач рубрика :D
Зашто да не? Дискутираме актуелни настани.
Знае некој кога се случило ова уствари? И кои се актерите. Јас слушнав една Елена Тодороска и еден Синиша.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Оваа Еленче беше курвиче со време ама ако е ова вистина,ќе си лежи дечкото робија малце повеќе.:вонзем:

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Оваа Еленче беше курвиче со време ама ако е ова вистина,ќе си лежи дечкото робија малце повеќе.:вонзем:
И јас слушнав дека била така... мераклика, ама што направила ова па да го заслужи?
А пак дечково, ако е тој што мислам, работи кај Гоце берберот, ме има шишано неколку пати. Никад не би претпоставил дека тој вакво нешто би направил. Секогаш ми изгледал многу смирен, сталожен.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
И јас слушнав дека била така... мераклика, ама што направила ова па да го заслужи?
А пак дечково, ако е тој што мислам, работи кај Гоце берберот, ме има шишано неколку пати. Никад не би претпоставил дека тој вакво нешто би направил. Секогаш ми изгледал многу смирен, сталожен.
Ja poznavam,pa zatoa znam deka si e meraklika. Slusnav nekoj muabet demek tatkoto nejzin mu ponudil ili da ja zeme kerka mu za zena ili da im plati 15,000€..
Ako e tocno,ne e tuka so pametot tatko i. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom