Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој да ми објасни како оде порачувањето и земањето карти преку “Купи карти за се“? :)

kaj ke ima ovaa godina tomorowland i dali nekoj bil kako da se otide naci ima li procedura au nekoja agencija aj pokonkretno ??? cekam odgovor fala vi lugjeeeeeeeeeeeeee

Секогаш на исто место се одржува, во Белгија. Годинава од 26 до 28 Јули. Агенција не сум сретнал ама со превоз, сместување и храна/пиење/дрога од луѓе што биле, потрошиле околу 700 евра.

Секогаш на исто место се одржува, во Белгија. Годинава од 26 до 28 Јули. Агенција не сум сретнал ама со превоз, сместување и храна/пиење/дрога од луѓе што биле, потрошиле околу 700 евра.
jas slusnav deka ideme mnogu amerikanci ovaa godina kje bilo negde u amerika ali okej cenata za toj koncert da go narecam komplet e solidna

Каде да се обратам или како да го наместам приемникот за дигитална телевизија ако после поставувањето од месец и пол започне да ги прикажува само МТВ и МРТ ?
Кај останатите пишува само no signal и дека нема информации ?

ИТНО ми треба пила/нож за сечење гиро

Препорачајте некој мајстор за собни врати...

Здраво, дали би можел некој да ми кажи каде можам да најдам Vans slip on патики во Македонија?
Добро би било и да продава некој на старо, пак би ги купил. Носам 44 или 44.5.
Фала.

P.S. машко сум.

Здраво, дали би можел некој да ми кажи каде можам да најдам Vans slip on патики во Македонија?
Добро би било и да продава некој на старо, пак би ги купил. Носам 44 или 44.5.
Фала.

P.S. машко сум.
сити мол

Каде поточно има банкомат од Стопанска во Сити мол?

А на нетов има некаде каде ги покажува сите банкомати на халк банк низ скопјево ?

Дали некој знае дали во Џамбо има маски за спиење, без разлика машки или женски, и ако да, која им е цената?
Во Јуск во Сити Мол имало ама 400 ден. се, па ако во Џамбо се поевтини, си викам да купам од таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom