- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
1/4 финале е.![]()
Упс, во право си, не видов.

--- надополнето: 12 јули 2013 во 20:00 ---
Упс, во право си, не видов.![]()
И на мое огромно изненадување, играат tie break во првиот сет...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1/4 финале е.![]()
Упс, во право си, не видов.![]()
Аман бе , брејк топка нема уште . Иснер нека напраи еден брејк оти ќе го колнам . Го чекам да тепа над 2.5 гема разлика.
Очекувани и реални се тие коефициенти, Новак и Мареј моментално се број еден и број два на тврда подлога, Надал и Федерер знаеме зошто имаат толку големи коефициенти и толку помали шанси. Е сега, во зависност од играта и резултатите на турнирите пред УС Опен тие коефициенти ќе се менуваат, али има уште скоро месец дена до Торонто.
П.с. Има шанси Надал да биде трет носител на УС Опен?
ima epten golemi shansi pod uslov da odigra dobro Montreal i Sinsi barem polufinale a Ferer da kiksne , i dvajcata ne branat nishto , Ferer neshto sitno a samo 400 poeni e razlikata , taka da jas iskreno i mislam deka pred USOpen Nadal ke e tret , nema shansi da napravi pak nekoj kiks kako na Wimby , bi trebalo da stiga do polufinale, a Ferer pak sekako vo chetvrtfinale ke naleta na Berdych , Delpo , Wavrinka , Conga koi shto se kade kade podobri na beton.
Ако не намести нешто тениската мафија...
![]()
go znaesh li vicot za Dedo Mraz i toj shto sakal da se samoubie
go znaesh li vicot za Dedo Mraz i toj shto sakal da se samoubie
Го знам. Решил undercover да се самоубие, затоа што Новак два грен слема по ред го јадел стапот. Се качил на 12 спрат и тамам да се фрли, му се појавил Дедо Мраз. Немој, му рекол, јас имам врски кај тениската мафија, дај ми да ти го бапнам еднаш, и ќе ја наредиме Новак да го освои УС Опен. И така undercover се напучил, Дедо Мраз си завршил работа, и сега undercover со очи полни надеж ме вели на Дедо Мраз. Ќе ја наредиме сега со тениската мафија?
А Дедо Мраз му вели, абе не си ти голем за да веруваш во тениска мафија?
aj sea vtoro prashanje , go razbra li vicot ?