потенки сме на средината ама кај челичниот да го кажам дел. Убаво ќе беше да дојдеше Тиаго, фантастичен играч, но уште стојам дека ни треба играч што ќе се наметнува на тој дел од теренот.
Овој Стротман на ЕП за млади не ми остави впечаток ама затоа со две раце би зела еден од близнаците Бендер, Гундоган, се крева еве доста прашина и за овој Кондогбиа ама го немам гледано, да не испадне некој грев како МВила.....
За ова со Бензема шо си пишал се слагам со тебе, се гледа дека е разгалено шупаче и исто и на мене ми е мило што не дојде тука.
и ајде бе вие другите доста обвинување кон тие што ги вршат работите за трансфери како што вика
goodlife_filipsis , како не кукавте вака кога ги донесоа РвП, Кагава.... се беше/е договорено со Тиаго ама може чекал Пеп да се активира, џабе ние ја пресретнеме клаузулата ако тој сака чека со договорот... па да беше Фергусон досега ќе си заминеше од преговарачка маса. Е сега да фрламе пари на сто агенти немаме а и не треба зошто за секое копито ќе не уценуваат така во иднина.