Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Колку може да продадам HTC one V со протектор на екран и малце изгребана маска?

како да инсталирам Google Play Store место Android Market ? (Xperia x10 mini pro)

https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=17412#

Yeah right :pos: кинеска пластикарија земена на тони со контејнери од Кина :P

Беше објавен од еден наш портал како првиот хрватски смартфон :ROFLMAO:

темава може и не е најсоодветна, ама во посоодветната се соменвам дека некој ќе ми помогне, па затоа простете : )
Во ситуација сум да се двоумам меѓу вип дроидот xl и самсунг мини 2.
Ги споредував двата телефони кои имаат приближно исти референци и перформанси, но убедена сум дека самсунгот е поквалитетен телефон.
А за тоа дека дроидот кочи - да кочи, но кочи и и самсунгот. Во тоа сум сигурна.
Би сакала вие да ми кажете што мислите, и би сакала да знам дали тој проблем со малата интерна меморија на дроидот е решлива и како?
Не сакам да земам телефон кој ќе го фрлам за 3 месеци : )

темава може и не е најсоодветна, ама во посоодветната се соменвам дека некој ќе ми помогне, па затоа простете : )
Ги споредував двата телефони кои имаат приближно исти референци и перформанси, но убедена сум дека самсунгот е поквалитетен телефон.
А за тоа дека дроидот кочи - да кочи, но кочи и и самсунгот. Во тоа сум сигурна.
Би сакала вие да ми кажете што мислите, и би сакала да знам дали тој проблем со малата интерна меморија на дроидот е решлива и како?

Што и да земеш ќе згрешиш.

Секако подобро самсунгот мини 2, дроидот е ѓон

Предложете телефон до 25К од оператор да е и да може да се плати на картица.

resen sum da kupam Iphone 4s koja mi e najeftina i najuba varijanta? (na novo, od makedoniajva ne amerika ) kako ojt tarifava od t-mobile ne ja svajkam http://www.t-mobile.mk/public/iphone4s.nspx

kolku trebit da platis prvo pa mesecna doplata?
Еве првиот пример
тарифа i800 ти е 800 денари претплата
900x24 месеци = 21600
и за телефонот 3 рати x 5411 = 16233

или се на се лудница од бројка = 37833 денари

^
o_O pa ne se normalni.. i koj mi e dr najeftin nacin da dojdam do iphone 4s ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom