Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да прашам дали може да си преинсталирам сам андроид совтвер значи истата верзија? Имам Sony Xperia Miro со проблем рестартирање при разговор иако е носен на сервис во Мобико 3 пати повторно исто се однесува па ако има опција би скал да знам како може да направам преинсталација на совтвер?

Дали во МК можам да најдам/купам леќи за iPhone 3Gs?

us ednas prasvam Samsung galaxy s3 mini planiram da zemam 300 evra vo Vip.. za tie pari nekoj pubav, dali nekoj od vas imat i kako ste zadovolni ?

us ednas prasvam Samsung galaxy s3 mini planiram da zemam 300 evra vo Vip.. za tie pari nekoj pubav, dali nekoj od vas imat i kako ste zadovolni ?

Па за тие пари во мобилари имаш оригинал самсунг галакси s3.Што ке се замараш со минито ;)

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk 2

Ептен многу е 300 евра за S3 mini. За тие пари може нов да земеш од мобилара xperia S или истиот да го земеш нов без договори и претплата за цена под 250 евра.

Ептен многу е 300 евра за S3 mini. За тие пари може нов да земеш од мобилара xperia S или истиот да го земеш нов без договори и претплата за цена под 250 евра.

i kako ojt procedurava preku ova? polovni se telefonive, ti gi noset so kako nikogas nemam naracveno

i kako ojt procedurava preku ova? polovni se telefonive, ti gi noset so kako nikogas nemam naracveno

Нови се телефоните, и нормално ти си одиш во салон и си купуваш, имаат и гаранција по 1 година, телефоните се оргинални.
Исто можеш да видиш во мобеликс, јас од таму имам земено телефон, нов оргинал со сите додатоци што следат, добри се дечките. http://mobelix.com.mk/

Многу е скапо 300 евра за Ѕ3 Мини. Убаво ти пиша Дени, за тие пари имаш Ѕ3 во мобилари. И еден куп други помоќни и подобри телефони од Ѕ3 Мини.

Momentalno sum SAD i sakam da zemam S3 Mini pa da prasam dali ke ima problem so WiFi-to tuka so ke go korsitam oti nemam aktivirano internet paket na mojata SIM?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom