Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
За тоа ќе ти заврши работа и далеку потапа телефон од тој...во превод "и тоа како ќе ти заврши работа" иако лично сум против тие кинески направи(Alcatel,ZTE...)

се мислев и за Лг или самсунг ама неможев да најдам модел до 150 евра со 4инчи дисплеј

се мислев и за Лг или самсунг ама неможев да најдам модел до 150 евра со 4инчи дисплеј
150 само телефон?Ако е за само телефон подобро да побараш некој на старо...за тие пари ќе најдеш топ телефони(Galaxy Si9000,некој од Sony моделите ,HTC Desire HD ,iPhone 3GS
...) од кој сигурен сум ќе бидеш позадоволен отколку тој што претходно го наведе.

Да прашам ми нудат HTC Droid DNA за 100 евра со скршено стакло се другото е си е исправно дали се исплати да го земам и колку би ме коштало да го направам односно дали би можел да го направам воопшто?

Да прашам ми нудат HTC Droid DNA за 100 евра со скршено стакло се другото е си е исправно дали се исплати да го земам и колку би ме коштало да го направам односно дали би можел да го направам воопшто?
Многу веројатно дека нема да можеш само стакло да смениш....а ако треба цел екран тогаш може вкупната сумата да стигне и повеќе од 200 евра.Најдобро е да го однесеш во мобилара и таму ќе ти кажат што се ќе треба да се смени и колку ќе кошта,па ти после удри си математика....инаку одличен телефон.

Многу веројатно дека нема да можеш само стакло да смениш....а ако треба цел екран тогаш може вкупната сумата да стигне и повеќе од 200 евра.Најдобро е да го однесеш во мобилара и таму ќе ти кажат што се ќе треба да се смени и колку ќе кошта,па ти после удри си математика....инаку одличен телефон.
Се е исправно на телефонот вклучувајки го и ЛЦД екранот само стаклото е скршено, не ми откриваш топла вода мислев да ми пише некој што работи со мобилни телефони иначе, тоа и јас го размислив веке...

Иначе стаклото чини http://www.ebay.com/itm/HTC-Droid-D...e_Replacement_Parts_Tools&hash=item2328df91e0
Или со се алат http://www.ebay.com/itm/HTC-Droid-D...e_Replacement_Parts_Tools&hash=item19de419c83

Се е исправно на телефонот вклучувајки го и ЛЦД екранот само стаклото е скршено, не ми откриваш топла вода мислев да ми пише некој што работи со мобилни телефони иначе, тоа и јас го размислив веке...

Иначе стаклото чини http://www.ebay.com/itm/HTC-Droid-D...e_Replacement_Parts_Tools&hash=item2328df91e0
Или со се алат http://www.ebay.com/itm/HTC-Droid-D...e_Replacement_Parts_Tools&hash=item19de419c83
А сосе мајстор колку е :) ?
не се зезај така се мењало стакло само, ќе го пукнеш екранот 100%

Ако не е многу скршен користи го така, за 100 евра тоа е тоа
инаку телефонов не е наш пазар, така да тука го нема нити има делови за него

Имам 3 исправни телефони постари и 1 што не му држи батеријата со 2 картички и сакам да ги продадам кажете некоја мобилара каде што вршат откуп на стари телефони без да купувам дрго од нив само да им ги продадам ? Благодарам

Имам 3 исправни телефони постари и 1 што не му држи батеријата со 2 картички и сакам да ги продадам кажете некоја мобилара каде што вршат откуп на стари телефони без да купувам дрго од нив само да им ги продадам ? Благодарам
Пиши ми на порака кои модели се точно
Ќе ти кажам цена за откуп

HP iPAQ 510 Voice messenger (ispraven so memoriskaod 2 gb, polnjac i slusalki)
CECT T689 PDA ( Cel so se kutija,slusalki,polnac,Adapter za polnenje baterija i 2 baterii. Bateriite ne drzat ic )
Sony Ericsson nesto slicen na W8xx serijata
Sony ericsson K700(ispraven)

Nekoj da mi kaze iskustvo so S3 mini ? Ili nekoj komentar vo vrska so nego

Nekoj da mi kaze iskustvo so S3 mini ? Ili nekoj komentar vo vrska so nego
Супер телефонче, така средна класа, директен конкурент HTC Desire X
иначе подобар и поубав од хтц-то

јас би ти го препорачал
земав за девојка ми бел

Супер телефонче, така средна класа, директен конкурент HTC Desire X
иначе подобар и поубав од хтц-то

јас би ти го препорачал
земав за девојка ми бел
Nema lag voopsto ili se primetuva od vreme na vreme ? web browsing, baterija ?

Nema lag voopsto ili se primetuva od vreme na vreme ? web browsing, baterija ?
Епа сега и на најскапиот андроид фон има лаг, сепак е андроид и дозволено му е да се глупира
батерија зависи како го користиш од 1 до 3 дена, сурф и остало ок

значи пак ќе ти кажам средна класа е неможе да очекуваш да биде ко с3
оди некаде расчепкај го по мобилариве

Епа сега и на најскапиот андроид фон има лаг, сепак е андроид и дозволено му е да се глупира
батерија зависи како го користиш од 1 до 3 дена, сурф и остало ок

значи пак ќе ти кажам средна класа е неможе да очекуваш да биде ко с3
оди некаде расчепкај го по мобилариве

da be jasno, ke razgledam , fala ti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom