Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Besiktas agree personal terms with Tottenham striker Adebayor.
Ајде фаќај магла :cool:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со намера е и Евертон да ги упропасти. :вонзем:
Мартинез ко демек ги упропасти Виган?

Виган и од Чемпионшип ќе отпаднат без него, само тој знаеше да им најде родум од Хондурас играчи и да ги прави дека се ПЛ ниво. Затоа Кенрајт го зеде во Евертон, слична филозофија имаат клубовите (долгови, финансиски проблеми ).

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Активен Норвич. :D

Transfer Central TNC ‏@TransferNewsCen 13m
FC Twente midfielder Leroy Fer will undergo his medical for Norwich City today. Reported 5-year deal. £4.3m fee -W.
Transfer Central TNC ‏@TransferNewsCen 14m
Blackburn Rovers' Martin Olsson is also set to complete his move to Norwich City today on a 4-year deal. Reported £2.5m Fee -W.
Transfer Central TNC ‏@TransferNewsCen 13m
Toby Alderweireld's father and agent confirmed the most concrete interest is coming from Norwich City. Negotiations haven't begun

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.630
Поени од реакции
59.451
^
+ Карло Неш, како замена за Руд кој замина на позајмица во Престон

39 годишен голман. Ако ми е точна иформацијава последен пат на голот застанал во сезоната 2006/2007
Незнам колку им е паметен потегов на Норич

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^
+ Карло Неш, како замена за Руд кој замина на позајмица во Престон

39 годишен голман. Ако ми е точна иформацијава последен пат на голот застанал во сезоната 2006/2007
Незнам колку им е паметен потегов на Норич
голманот не ни мора да тренира секој ден, психолошкиот момент е клучен. Концентрацијата најмногу :) за агилност ќе се врати со две недели теретана, згибови... :))))
Кај нас ВДС на пример не тренираше секој ден, па пак си бранеше на нивото кое го имаше до последно.

а и сигурно ради реда им е земен овој, колку за секој случај, константен е Руди.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
sto bidna okolu transferot na fabregas i ronaldo u mancester. Neli u paket kje gi zemaa? :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Де некој нека ме потсети како се викаа овие фаците што ги земаа Ливерпул, освен навивачите на Ливерпул и на нивните екс екипи никој друг не ги познава мислам. :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Де некој нека ме потсети како се викаа овие фаците што ги земаа Ливерпул, освен навивачите на Ливерпул и на нивните екс екипи никој друг не ги познава мислам. :D

Ние не се фалевме со Роналдо, Фабрегас, Бејл итн. А и Коло Туре ако не е фаца не знам кој е:icon_lol: и е позвучно име од било кој играч што ќе го купи манчестер летово:LOL:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Ние не се фалевме со Роналдо, Фабрегас, Бејл итн. А и Коло Туре ако не е фаца не знам кој е:icon_lol: и е позвучно име од било кој играч што ќе го купи манчестер летово:LOL:
Да бе, колку има Коло, 32? Тоа се вика крпење. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom