Мартинез ко демек ги упропасти Виган?Со намера е и Евертон да ги упропасти.![]()
Transfer Central TNC @TransferNewsCen 13m
FC Twente midfielder Leroy Fer will undergo his medical for Norwich City today. Reported 5-year deal. £4.3m fee -W.
Transfer Central TNC @TransferNewsCen 14m
Blackburn Rovers' Martin Olsson is also set to complete his move to Norwich City today on a 4-year deal. Reported £2.5m Fee -W.
Transfer Central TNC @TransferNewsCen 13m
Toby Alderweireld's father and agent confirmed the most concrete interest is coming from Norwich City. Negotiations haven't begun
голманот не ни мора да тренира секој ден, психолошкиот момент е клучен. Концентрацијата најмногу^
+ Карло Неш, како замена за Руд кој замина на позајмица во Престон
39 годишен голман. Ако ми е точна иформацијава последен пат на голот застанал во сезоната 2006/2007
Незнам колку им е паметен потегов на Норич
sto bidna okolu transferot na fabregas i ronaldo u mancester. Neli u paket kje gi zemaa?![]()
Чекаат Бејл да поднесе трансфер барање и него да го соберат успут.sto bidna okolu transferot na fabregas i ronaldo u mancester. Neli u paket kje gi zemaa?![]()
Де некој нека ме потсети како се викаа овие фаците што ги земаа Ливерпул, освен навивачите на Ливерпул и на нивните екс екипи никој друг не ги познава мислам.![]()
Микитарјан го држи пакетот на царинаsto bidna okolu transferot na fabregas i ronaldo u mancester. Neli u paket kje gi zemaa?![]()
Да бе, колку има Коло, 32? Тоа се вика крпење.Ние не се фалевме со Роналдо, Фабрегас, Бејл итн. А и Коло Туре ако не е фаца не знам кој еи е позвучно име од било кој играч што ќе го купи манчестер летово
![]()