Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луге кажете што нуфите на fiverr??????убаво рече еден член бубрег ли да се понуди за 5 долари?Казете како успевате да продадете нешто па дури и да направите добра сума???????

А ти си пробал, учествуваш во играта или?

Добро е го поправија срчот. Почнаа нарачки фала богу. (y)

--- надополнето: 9 јули 2013 во 23:09 ---
Абе луге кажете што нуфите на fiverr??????убаво рече еден член бубрег ли да се понуди за 5 долари?Казете како успевате да продадете нешто па дури и да направите добра сума???????
Види што се нуди, види кој највеќе има позитивни reviews, и види ти што знаеш да работиш. Направи гиг и терај. Нетреба многу двоумење.

Добро е го поправија срчот. Почнаа нарачки фала богу. (y)

--- надополнето: 9 јули 2013 во 23:09 ---

Види што се нуди, види кој највеќе има позитивни reviews, и види ти што знаеш да работиш. Направи гиг и терај. Нетреба многу двоумење.

Абе наплати му еден гиг, шо го чешлаш? Имаше еден сретнав прееска вика...ќе донесам тешка одлука место вас...за 5 долари :pos: бест гиг евер :pos:

ме изгореа со провизија ми зеде 700 денари :/ ми зеде 11-12 долари за активација. И коа отидов на банкоматот пробав да извадам пари и неможеше, Ја извадив картичката пак ја стаив пак ја стаив и можеше. Изгледа треба да ти останат доволно пари за следниот месец за провизија ако не ти е активна картичката.

od koj bankomat?i na kolku pari ti zema 700 denari provizija neli ako ne e tajna :).....poso naskoro i ja ke sakam da vadam taka da da ja vidime najdobrata opcija

od koj bankomat?i na kolku pari ti zema 700 denari provizija neli ako ne e tajna :).....poso naskoro i ja ke sakam da vadam taka da da ja vidime najdobrata opcija

Небеше некоја голема сума. Банкоматот беше од стопанска банка ^^ ама незема толку, мене ми зеде зошто ја ставав картичката повеќе пати во банкомат и правев 2 трансакции.

i da prasam ja iam od payoneer karticka neam fiver karticka ali poso fiver e pod payoneer valjda ke mozam da gi vadam i preku ovaa karticka parite taka?i dali ke mi zima vaka use poveke provizija?

Небеше некоја голема сума. Банкоматот беше од стопанска банка ^^ ама незема толку, мене ми зеде зошто ја ставав картичката повеќе пати во банкомат и правев 2 трансакции.
Е па тоа е. На секоја трансакција зема 3 долари мислам, плус за одбиена уште 1. Ако си направил 2 трансакции и една одбиена, то се веќе 7 долари, плус тоа 3% шо е пошто вадиш денари наместо долари и се собрале :)

Висок Earning Per Click вчера и денес. Исто така се враќам од банкротот од 4ти јули паднав од 2,700 денари на ден се до 400 денари на ден.D

uy30SRX.png

Е па тоа е. На секоја трансакција зема 3 долари мислам, плус за одбиена уште 1. Ако си направил 2 трансакции и една одбиена, то се веќе 7 долари, плус тоа 3% шо е пошто вадиш денари наместо долари и се собрале :)

На пајонер веп страната кога се логирам ми покажува 3 пати по -5 долари. Изгледа 5 долари зима за трансакција а 3 долари за незавршена трансакција.

Конечно ми го тргнаа негативниот што го добив од овој копуков ^^ Ги замарав цело време :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom