Зошто Касандра беше секогаш тажна?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто??Зошто немаше среќа во љубовта.

Еве една песна за сите „касандроносталгичари“*:

*многу глуп збор ми текна:toe:

Leale sea se potsetiv na Kasandra,bev prvo odd koa ja davaa na TV, site doma ja gledaa i ja a gledav, eee koa ke mi tekne baba kolku placese Randu koa ja rani so noz, pa nekoi cigani mekici razdavaa Kasandra koa dobi bebe, pa se pojavija tetratki so Kasandra, bluzi, imase i edni cokolatca na opakovkata likot na Kasandra so go imaa. Imase i edna pesna od Dzemo Bilbil mislam deka odese vaka neso: Kasandra, Kasandra lepotica mila moja, Kasandra Kasandra ke te nosam doma gola ... itn.

леле касандра од кога сум а гледал...кога имав 4 5 години и уште ги памтам некои епизоди....
Он топик - па кутрата немаше среќа у животот :kesa:

Му избега мајмунот од циркус :pos:

Зарем уште се дудла на темава?!?!

Зарем уште се дудла на темава?!?!

Не се дудла, се трола.
Дудлање, во интернет терминологија, е израз со кој се укажува на лижење, со пуста надеж дека дотичната ќе покаже цицка на вебкам, на муабетот подоцна.
За нет троловите нема дефиниција, генерално тие се оние кои кликаат на нови мислења и не пола минутка стегаат рефреш за ако некој отвори нова тема да се првите кои ќе одговорат :))

касандра беше секоаш тужна оти ја збореше истината а никој не и веруеше.

Зашто не знаеше да глуми :(

шо треба за да глумиш у шпанска серија....одговорот е да не знаеш да глумиш..ете требаше да биде срекно си живејеаа ама сите викаат тажна била значи не глуми арно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom