Зошто Касандра беше секогаш тажна?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Беше тажна оти Доринда баба и....Ја носеше еднаш неделно на гинеколог......
МОРА СВЕ ДА СЕ ЗНАЕ!!!!:)

Беше тажна пошто ако останела во семејството че била цел живот богата... и немала да ги запознај џупците и циркусо.... а и Игнасио и Давид че ги гледала ко брајча и на крајо че се земеше со адвокато.. и немаше да има караници мејџу цела фамилија.. и ем таја се че наследеше без никаков проблем... Е и плус Росалинда че останеше во фамилија...

хехехехеехехе

ц ц ц ц...што е воа бе? Шпански серии не прателе после!!!

4та горе и беше расипана,или па имаше црно влакно мегу заби,па не сакаше да се смее

divine напиша:
Сите ја сакаа никој не ја ебеше?:raz:

shto se mislish taka e...ushte pred da ja otvoram da vidam shto pishuva toa ke go napishev...:pos:

Зашо режисерот и кажа да биди тажна, за ние у Македонија да се акаме од плачење!

АуРоРа напиша:
Зашо режисерот и кажа да биди тажна, за ние у Македонија да се акаме од плачење!

Богами. Озбилно се акавме од плачење.
Живи радости...:)
Мислам треба претседателот чедото да си го крсти Касандра у чест на таа шпанскосеријна револуција...

абе кажав еднаш, ќе повторам за да не зборите дезинформации...
Беше тажна зошто не ме запозна, а цело време слушала муабети за мене

Goddess of Chaos напиша:
Богами. Озбилно се акавме од плачење.
Живи радости...:)
Мислам треба претседателот чедото да си го крсти Касандра у чест на таа шпанскосеријна револуција...

Ти викам јас...Барем по околината знам,заедно глеавме...На последната серија од Касандра у тешки филмови влагаа сите, плачеа, коси корнеа,апла беа навлезени во серијата...Не дека не плачат на следбениците на Касандра,ама првото си е прво и најмногу се тажи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom