Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Кралот Хенрик III ми е ептен фаца човек и мерак ми се направи што ќе оди во Дортмунд, а не во Ливерпул.
Играч кој одлично се уфрлува од втор план и знае без некои проблеми да поентира. Не гледам на кој начин не би успеал во Дортмунд.
Одличен трансфер на Дортмунд од играки аспект. Од финансиски не се замрам, затоа што не ги давам парите од мој џеб (y)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381

Еве ги (y)

Клоп во денешен интервју кажа дека уште двајца играчи сигурно идат, еден од нив јак и за првиот тим (Хенрик?) и еден играч со потенцијал.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Како не те мрзи Мхитаријан да пишуваш цело време? Може да го прекрстиме во Миќо :icon_mrgr:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Како не те мрзи Мхитаријан да пишуваш цело време? Може да го прекрстиме во Миќо :icon_mrgr:
За да му го научам убо името :icon_mrgr: Предтоа пишував нешто како Микитаријан па затоа вака 5-6 пати убо ќе го напишам и ќе ми се мемориса. А мојме и Миле да го крстиме, ете по Македонски :icon_mrgr:
--- надополнето: 8 јули 2013 во 15:01 ---
Иначе може да биде интересно за коментаторите:
Вајденфеллер - Папастополос - Блашчиковски - Обемајанг - Мхитаријан - Левандовски - гол. Дур кажат ваква штафета Дортмунд три гола ќе даде :icon_mrgr:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Игорче честито добар трансфер да ви се мноза(y)

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.859
Поени од реакции
12.145
Честито трансфер Игорче,година пак добар пласман да направите во ЛШ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За да му го научам убо името :icon_mrgr: Предтоа пишував нешто како Микитаријан па затоа вака 5-6 пати убо ќе го напишам и ќе ми се мемориса. А мојме и Миле да го крстиме, ете по Македонски :icon_mrgr:
--- надополнето: 8 јули 2013 во 15:01 ---
Иначе може да биде интересно за коментаторите:
Вајденфеллер - Папастополос - Блашчиковски - Обемајанг - Мхитаријан - Левандовски - гол. Дур кажат ваква штафета Дортмунд три гола ќе даде :icon_mrgr:
Dortmund players: Jakub Błaszczykowski, Sokratis Papastathopoulos, Pierre-Emerick Aubameyang and Henrikh Mkhitaryan. Good luck commentators.

Честито трансфер само на овој Ерменецов му е агент Раиола :ROFLMAO: мислам дека Цорк за едно година дена ќе го задави со голи раце. :D

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
на спорт1 ја има пријателската во моментов со Мадгебург :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Dortmund players: Jakub Błaszczykowski, Sokratis Papastathopoulos, Pierre-Emerick Aubameyang and Henrikh Mkhitaryan. Good luck commentators.

Честито трансфер само на овој Ерменецов му е агент Раиола :ROFLMAO: мислам дека Цорк за едно година дена ќе го задави со голи раце. :D
Читав многу за овој ама искрено не ми се познати акции како на овие агенти од Левандовски. Агентот само најдоброто го прави за својте играчи ама све во рамките на дозволеното. Иначе Раиола буквално го спаси Мики од Донецк, пола држава имаше трансфер-права на него плус ко подпиша во времето во Донецк тоа го правел без агент па земал некој смешни 600.000 Долари годишно. Штом Мики се одлучил за Дортмунд пред Ливерпул и Тотенхем, а се шпекулира и дека далеку поголеми клубови го барале, тогаш агентот и играчот стварно донеле вистинска одлука а не оделе само по парите. Ама да, со агентиве секојпат се има проблем, но кај некој има галама по медиуми како кај Лева а кај други не. Читав денес во Süddeutsche Zeitung Röckenhaus кој е блиску до Дортмунд и пишал дека Цорк и Вацке ко пошле во Украина како со Мафиаши да преговарале, ама ете успеала да намалат за 6м ЕУР, и Цорк е опасен :)
--- надополнето: 8 јули 2013 во 19:00 ---
Фан клубов треба да се преименува во 'Игорче' :D
Сакам да информирам за случувајната во Дортмунд, сепак стана клуб од интерес во Европскиот фудбал и гледам се повеќе заинтересирани во фудбал се информираат и за Дортмунд :)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Igorcemk Не како со мафијаши,туку тие се мафијаши.:icon_mrgr: Газдата Ахметов најголем мафијаш во државата бил,но не можат да докажат па камоли да го осудат.($$$$$$$)

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Сакам да информирам за случувајната во Дортмунд, сепак стана клуб од интерес во Европскиот фудбал и гледам се повеќе заинтересирани во фудбал се информираат и за Дортмунд :)
(y) Ме радува ова што се носат добри играчи.

May God bless the commentator!

Kajgana Shop

На врв Bottom