The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Премногу е возбуден пред последниов гем :)

BOlWsUhCYAAu6oG.jpg

на 40 - 0 да на твој сервис да стигниш до предност за противникот треба да си зелка, Мареј е дефинитивно пример за тоа како не треба да се игра.

Oва тек сега почна да личи на финале и да станува возбудливо. Малце греота е одма да заврши, ама тоа е тоа. :)

Какви поени ваде Мареј... НЕМОГУЌЕ!!!! :cuc:

И браво за Мареј. :D

Stefan-kobe :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

И друг пат пак да предвидувате дека Џоле ќе се прошета до титулата на 5 кола пред крај :cool:

Заслужена победа на Мареј, можам да замислам низ какви емоции поминува. Браво мајсторе заслужи.
Дефинитивно Новак и Енди ќе ги гледаме во многу финалиња, и дека двајцата се дел од тениската иднина ама се надевам дека Рафа и Федерер ќе се вратат на старата форма.
Во секој случај и покрај раните елиминации на гореспомнатите мене ми се допадна турниров заради неизвесноста и тоа што тенисери како Стаковски и Јанович добија поголемо препознавање

Novak zasluzi poraz , i da poraboti malce na igra na mreza i smecevi iiii da ne forsira mnogu skrateni topki . Neka se raduvaat Britancite .

Стварно заслужува финале на Вимблдон да заврши со ваков гем, можда мечов не беше фантастичен ама вредеше вака да заврши.
--- надополнето: 7 јули 2013 во 18:26 ---
Стварно заслужува финале на Вимблдон да заврши со ваков гем, можда мечов не беше фантастичен ама вредеше вака да заврши.

Конечно го освои. (y)

Sranje publika.Na kakvi vazni poeni urlaa.Australian Open najdobar e za mene vo ovoj pogled.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom