The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ја не знам што очекувате вие,да играше некој наш исто ќе беше.Гајле му е него за нас у Македонија,си навива за нивниот,како што и ние би навивале да игра некој наш.

Да имаше македонски коментатор, и тој ќе навиваше за Ноле како за некој наш, само што ќе тресеше повеќе глупости...

Третиот сет на Радванска и Лисицки беше класа подобар од ова што го гледаме денес. Ова е најслабото финале на Вимблдон што јас сум го гледал. Во секој сет по два-три брејка, безброј кроскорт слајсови, ужас еден. Винери ни за лек, ова е трагично.

Не бе, ич не е жешко денес во Битола, тамам си е времето...

;)

Да али Радванска не би ја барал во замена за овие. :)

Скрена Ѓоко :pos:

Абе ја не знам што очекувате вие,да играше некој наш исто ќе беше.Гајле му е него за нас у Македонија,си навива за нивниот,како што и ние би навивале да игра некој наш.
На парите што ги зимаат и гледаноста што ја имаат треба да емитуваат програма со Македонски коментатори. Јас претходните години си пратев на Телма

Да имаше македонски коментатор, и тој ќе навиваше за Ноле како за некој наш, само што ќе тресеше повеќе глупости...

Слушнав дека коментаторот на ХРТ сечел вени за Џокович против Дел Потро . :pos:

Нешто ми е нервозно српчето . На пат е да го цуца со 3-0 .

tipicen srbin Novak :D

BRAVO ANDY! Mnogu motiviran , koncentriran , gaziiiiii !

Сега го чекам муабетот за српскиот инает кој ќе проработи...

:icon_lol:

Неверојатно е како Ноле сам си го одзема сервисот, буквално. Без потреба се дереше на судиите, ако беше сигурен дека е аут можеше челенџ да побара, а вака само уште повеќе ја сврте публиката против себе, а и се изнервира и почна да греши и му подари брејк на Енди, а најверојатно и сет.

Неверојатно е како Ноле сам си го одзема сервисот, буквално. Без потреба се дереше на судиите, ако беше сигурен дека е аут можеше челенџ да побара, а вака само уште повеќе ја сврте публиката против себе, а и се изнервира и почна да греши и му подари брејк на Енди, а најверојатно и сет.

И титула успут. Не се враќа Џоковиќ од ова, па што сака нека прави. Мизерија е.

Оваа игра на Новак не ветува пресврт , да ги добие три сета по ред е многу тешко .

И титула успут. Не се враќа Џоковиќ од ова, па што сака нека прави. Мизерија е.

Да, за жал на неговите фанови. Ако ова не успее да го искористи Мареј слободно може да иде у пензија и успат Британците да почекаат уште 177 години за титула на некој нивни тенисер на Вимблдон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom