- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.493
- Поени од реакции
- 119.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таман...?!I'm Back! ова е македонски форум не е странски па пробај да пишуваш на македонски.
Иначе Исла најверојатно сме го договориле и имаме конечно квалитетен фудбалер на таа позиција и сега се очекува да се договори и Наинголан и таман сме во средината
Таман...?!
Ние и пред да ги откачиме овие неколку и да купиме 2-3ца пак бевме таман... ама за 9 место...
Сега ќе сме таман... За што ?!
Таман за први три позиции кои водат во ЛШ, а може да се изненади и со освојување на Серија А ама реално со релативно подобар тренер од сите досегашни, а и донесе дел од неговиот тим од Наполи (тренер на голманите, кондиционен тренер), а зошто да не донесат и на уште некоја позција добар и квалитетен фудбалер
Сигурно дека може, сигурно. 3то место е изненадување, и тоа би било големо изненадување. Овој тим, со овој напад нема капацитет повеќе од 5то место, пооптимистички ако размислуваме 4то со сила.
Колку можеш реално да очекуваш од Паласио и Икарди ? Го имаме и Нагатомо на крилна позиција. Ова е медиокритетски тим. Ништо повеќе.
Треба еден сериозен играч на местото на Нагатомо и уште еден класа играч во напад.
Ако сакаш да кажеш дека Паласио не е добар играч стварно нема логика да дискутираме јас и ти. Друго, кажи ми подобар лев крилен играч од Нагатомо во италјанска лига.. Баста? Асамоа? Де Шиљо? Ама на крај имаме различни мислења и тоа е тоа, ти со едно јас со друго мислење
Не се проблем парите што ги бара Манчестер Јунајтед, проблем е неговата плата (скоро 5 милиони фунти) а и Мацари игра со дефанзивни крила кои знаат да одат напред (Маџо и Армеро). И реално кој играч од добрите европски клубови би дошол во тим во кој нема да игра ни ЛШ ни ЛЕ?Азамоа е подобар. И не мора од Италија. Нани е на продажба, и за малку пари може да се донесе.
За нападот. Паласио е ОК, но освен Паласио кој друг имаме ? Милито често се повредува и формата му е падни-стани, Икарди е премногу млад и непроверен играч за да се потпреш на неговата игра преку цела сезона. Ако се повреди Паласио кој ?
Значи и напаѓач си треба, Џеко, Игуаин, Лавеци. Класа играч, докажан, проверен.
Не се проблем парите што ги бара Манчестер Јунајтед, проблем е неговата плата (скоро 5 милиони фунти) а и Мацари игра со дефанзивни крила кои знаат да одат напред (Маџо и Армеро). И реално кој играч од добрите европски клубови би дошол во тим во кој нема да игра ни ЛШ ни ЛЕ?
Поим немам кој би дошол, но Нагатомо мора да се смени. Такво дрво срам ми е да го гледам како се влече по терен.
Мора да се најде подобар играч од Нагатомо на таа позиција и напаѓач. Но сериозен играч, класа играч. Не Морати да не лаже со некој вундеркид или со некој од 2 лига, туку класа.
Како на пример кој напаѓач до кај 20 милиони евра и плата не повеќе од 3 милиони евра по сезона?
Jovetic,so asalen pregovarac,ne branka,mislam deka moze da se dogovori za 22-23 mil euraКако на пример кој напаѓач до кај 20 милиони евра и плата не повеќе од 3 милиони евра по сезона?