Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Мерцедес Е 350. Без замени, има простор за мала корекција на цената, но не премногу.
Само за сериозни купувачи.

Спонзоруши СТОП!

Продавам Garmin Nuvi 265w навигационен систем, некористен бидејќи имам board компјутерче у кола. Цената многу поволна.

uz pat be prijatele i taka si od prilep ne e naredba :D

Ене купи го мојот што го продавам, ќе ти дадам гратис иконче од Исус за на ретровизор, молитва за возачи и приврзок со кукаст крст.

uz pat be prijatele i taka si od prilep ne e naredba :D

Чим Мерцедес од 43.000 евра продава ти ли него ќе го замараш со резервни делови.Кој си ти да го прашуваш за резервни делови:):)

Чим Мерцедес од 43.000 евра продава ти ли него ќе го замараш со резервни делови.Кој си ти да го прашуваш за резервни делови:):)
Абе остај се ... црева ми се превртуваат од новопечени напуфкани "фраери"

Ене купи го мојот што го продавам, ќе ти дадам гратис иконче од Исус за на ретровизор, молитва за возачи и приврзок со кукаст крст.

pejan e od pop mercedesot :) ???, ako ne dzaebe ti e full operma :pos:
--- надополнето: 6 јули 2013 во 20:06 ---

vo struga ima eden ko nego so kece mu vika na drugarcinata cka cka sum go zemal od Svidzilend :) za bes pari so automatik menjac (y), sam ide mercedes :cautious: :noze: :oops: :)

Абе остај се ... црева ми се превртуваат од новопечени напуфкани "фраери"

Кој бе новопечен фраер мочле!!!
Татко ми беше стечаен директор на три фабрики уште пред ти да се родиш.

bilo kako bilo use the mercedes for this e da sum na tvoe mesto
(y)

Тајланд одам преку една година...Русите не се салам и можат да те киднапираат пред Хилтон ако те видат по Версаче костим и со Ролекс како излегуваш од хотел.

Тајланд одам преку една година...Русите не се салам и можат да те киднапираат пред Хилтон ако те видат по Версаче костим и со Ролекс како излегуваш од хотел.

so ce ti tamu da odis troa gi imas od nasive :) eh sarm imas (mercedes) lepota (kes ) drugo nisto ne ti treba sami ce si dojdat :LOL:, ne treba tajland i rusija.
Vo ova vreme na besparica ova ti e dzoker od rakav (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom