- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Нека се засрамат другиве тенисерки...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брао за кацава.
Boris Becker @TheBorisBecker
15mSabine....u gave it all u had but Bartoli was just better today!
Respect to the French woman
Kim Clijsters @Clijsterskim
25mWaw! Amazing tennis all tournament from bartoli . One of the hardest working girls On tour and one of the nicest too! Congrats to her team
Прашање е кој не ?
Bartoli ima Gren Slem titula, DJ Mbenga dve tituli vo NBA, Darcis go tepase Nadal u prvo kolo, Stakhovski Federer u vtoro, City osvoi titula vo Premier Liga, Marej go tepase Federer na OI i toa 3-0. Mislam deka sve sum videl u zivotot, I can die now.
И Жан Табак има титула во НБА.
Во секој случај, кој и да освоеше денес ќе беше мега изненадување, но Лисицки уште еднаш покажа дека е најслаба кога е најпотребно.
Tocno. Iako nadez mi davaa mecevite protiv Aga i Serena, ona od zagubena pozicija se vrakjase i gi dobivase istite, ali denes si go pokaza nejzinoto vistinsko lice, ili gagja nenormalni vineri ili go promasuva cel stadion. Najverojatno emotivno bese istrosena, ona pomina daleku povekje vreme na terenot za razlika od Bartoli, koja raka na srce iako ne ja sakam sepak moram da priznaam deka odigra strasen turnir i zasluzeno ja osvoi titulata. Samo, koga ke pogledne covek, ona ne dobi nitu edna teniserka od top 10 na patot kon titulata, ovo dovolno govori kolku bese retardiran Wimbledon ovaa godina.
Сите звезди на небото се наредија Бартоли да освои титула. Всушност, Лисицки ја освои титулата за неа. По неколку години ќе се заборави болдираниот факт, и ќе остане запишано дека Мортиша има титула на Вимблдон.
Жастин Анин на пример нема...![]()
Газето на Лисицки >>> златната чинија шо ја собира победничката.
пошто тенисот од финалево не беше доследен за коментар...![]()
Тоа не е газе, тоа е шифуњер....незнам само какво ви е секси Лисицки, освем што има симпатична насмевка, далеку е од она што треба да биде една привлечна жена, нозе стубови да не зборам за куковите.
Лисицки има 3-1 во меѓусебните против Бартоли. На трева имаат два меча одиграно, 1-1 е моментно, со тоа што вториот меч го доби Лисицки. Коефициентот на Лисицки за победа е некаде околу 1.40. Тоа значи дека букмејкерите ја прават Лисицки огромен фаворит за победа. Ти тврдиш дека Бартоли има 80% шанса да го добие овој меч. Коефициентот на Бартоли е некаде околу 2.90. Ако ти си во право со пресметката, ја имаш кладбата на животот, невидена вредност. Продај се што имаш, стави ги парите на Мерион, и збогум сиромаштијо...
Имаше еден полулуд во Битола по кладилници, велеше ал ин, и или во куќата или покрај куќата.
Ако Лисицки не сервираше добро, ќе изгубеше. Ако Федерер немаше десна рака, немаше да биде добар во тенис.
Вистината е дека сервисот ќе биде пресуден во финалето, а Бартоли има просечен сервис, за разлика од Лисицки, која е во самиот врв на женскиот тенис во таа категорија. Во четрвтфиналето против Стефанс, Бартоли во вториот сет дозволи 4 брејка. Среќа нејзина што американката сервираше очајно, и дозволи дури пет брејка. Мислиш дека со таква статистика Бартои има шанса против Лисицки?