The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
работава сам против свих :pos:

абе кај е Милојко со маршот, одамна го нема на подфорумов..?
не капирам со цитатов од 2005. мајндфак праиш, мајндфак.

не капирам со цитатов од 2005. мајндфак праиш, мајндфак.
едитирав, грешка, освен срчот и тапаталков се скарал со форумов.

chumu , zatoa shto kako ne im prechele na pet prethodni mechevi, a sega im smetaat ,ili znaesh neshto shto jas ne znam , ili znaesh koj go ubil Kenedi i koj gi srushi twin towers etc...

Батали, ги провали ти Британците. Скапаници, му подвалуваат на Новак пред финалето со Мареј...

:(

Плус, направиле сега и дожд кој ќе врне само на Ноле. Специјален облак кој ќе се движи точно над Новак, и Ноле после без крампоните нон стоп ќе се лизга.

Ајде после победи да те видам...

:cautious:

Честитки:unsure: :LOL:
BOf3jmgCcAAPDVm.jpg:large

Батали, ги провали ти Британците. Скапаници, му подвалуваат на Новак пред финалето со Мареј...

:(

Плус, направиле сега и дожд кој ќе врне само на Ноле. Специјален облак кој ќе се движи точно над Новак, и Ноле после без крампоните нон стоп ќе се лизга.

Ајде после победи да те видам...

:cautious:

pa ti rekov ne go teraj muabetot na tamu, ne mora sekade da iskomentirash i demonstrirash intelekt , pa posle so batali da finishirash i odish vo krajnosti so ironija .

Кој баксуз сум си јас :P
Лани финалето на ОИ неможев да го гледам цело затоа што бев на денска свадба, а утре финалето незнам колку долго ќе можам да го гледам затоа што сум на именден ... :mad:
Како и да е, без разлика дали ќе можам да гледам или не, навивам за Енди и очекувам да го освои Вимблдон конечно! :love:

Некако ми се чини како сите да го сметаат Џоле за голем фаворит утре. Според мене мечот има потенцијал да биде фантастичен, ама се зависи од тоа колку Мареј ќе се носи со притисокот. Ако игра сконцентрирано може да стигне до титула.
Сепак верувам во Stefan-kobe за утрешниот меч :icon_mrgr:

Некако ми се чини како сите да го сметаат Џоле за голем фаворит утре. Според мене мечот има потенцијал да биде фантастичен, ама се зависи од тоа колку Мареј ќе се носи со притисокот. Ако игра сконцентрирано може да стигне до титула.
Сепак верувам во Stefan-kobe за утрешниот меч :icon_mrgr:

Утре Новаче освојува гарант, лесни 3-0. Нема магии овој пат, реалноста е таа. :icon_lol:

Утре Новаче освојува гарант, лесни 3-0. Нема магии овој пат, реалноста е таа. :icon_lol:

Ако изгуби утре Новак, ќе ти дадам две три слики од некои ликови за да ги ставиш на аватар. Може и да ги изгази нешто потоа...

:sneaky:

Ја гледав снимката од вчерашното финале, и Бартоли некако симпатична ми стана. После победата изгледаше како мало дебело детенце кога ќе добие чоколадо...

:)

А јас ги изгледав 1/2 финалните дуели во машка конкуренција и добив колку толку јасна слика како победија Мареј и Ѓоковиќ.
Според мене клучен момент на мечот Ноле-Делпо беше третиот сет и 15-40 за Делпо на сервис на Новак и навидум лесниот зицер волеј кој заврши во мрежата. Да направеше тука Делпо брејк, мечот ќе одеше во друга насока. Не велам дека Делпо сигурно ќе победеше или дека сигурно ќе го земеше третиот сет ама секако моментумот ќе беше на негова страна и ќе дадеше се од себе да го заврши мечот во 4 сета.

Мислам дека цела недела да играа Мареј и Јанович немаше Јанович да тепа, едноставно Мареј е преискусен за него и тоа е тоа. Сеуште е многу зелен Јержи за да може да загрози некој од првиве четворица на некој слем. Мареј инаку не ме воодушеви со играта, лани мислам дека беше во подобра форма, али сепак и тоа е доволно за да игра финале. Единствена работа што ме воодушеви беше сервисот и играта на брејк шансите на Јанович, тогаш Мареј беше неверојатно агресивен и одлично сервираше. Истово важи и за Новак, сервисот мислам дека никогаш не му бил подобар.

Е сега, во текот на турниров Ноле има проблеми со искористеноста на брејк топките и има проблеми во долгите размени. Ако тоа продолжи и денес губи сигурно, затоа што Мареј не дава премногу шанси, повеќе од јасно е тоа. Гледајќи ги нивните меѓусебни дуели, може да се заклучи дека Мареј за нијанса подобро се снаоѓа на екстра брзите подлоги од Ноле, но сепак тоа се нијанси, не е некоја голема разлика. Во секој случај многу се израмнети и двајцата, очекувам едно убаво и епско финале, и нека победи подобриот. Јас ќе навивам за Мареј, сакам да ја освои првата титула на Вимблдон, а ова му е и те како голема шанса бидејќи човекот од другата страна на мрежата не е Федерер, неговиот најтежок противник на оваа подлога, а истово ова се однесува и на Новак, и него Федерер му е најтежок на трева.

А јас ги изгледав 1/2 финалните дуели во машка конкуренција и добив колку толку јасна слика како победија Мареј и Ѓоковиќ.
.

Кај ги гледаше/ Ако ги гледаше на интернет прати ми линк.

Малку јас ги гледав 1/2 финалињата пред два дена а и општо целиов турнир така да нема да типувам на победник нека победи подобриот во мечот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom