Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sve je to lepo junace neznajni.
Ama, sto ke dobies ti, ako istepas gej?
![]()
Некој спомна дека во антиката педерлукот бил прифатен и ептен застапен. Абе како не се најде на една паричка или жетон за сексуални услуги во Стариот Рим.
мкд владе - Не мора парички, имаш повоочливи работи, како уметност:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Задржи си ги твоите хетеро парички. А друг пат, и обидот за аргументација. Монети, сериозно?По тоа виде дали била прифатено или не хомосексуалноста во тоа време?
Колку работи биле прифатени во антиката па и не толку оддамна , па денес се строго казниви.
Епа денес или антиката? Од кој океан ќе вадиме вода? И самите контраши не сте на чисто што точно ви смета, а што одобрувате, од хронолошки рамки и историја на морал, културни норми и етика.
Многу мене ми е гајле за антиката или што било или не било прифатливо пред 2000 години. Обично вие се повикувате на антиката. А мене, мене искрено ми се смачи сериозно да разговарам на оваа тема и сличните на оваа. Како што кажав сликите што ги поставив повеќе беа на мајтап отколку да докажам нешто, башка и од страната од каде ги позајмив воопшто не стануваше збор за хомосексуалност туку проституција( во антиката).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Некој спомна дека во антиката педерлукот бил прифатен и ептен застапен. Абе како не се најде на една паричка или жетон за сексуални услуги во Стариот Рим.