Прво да му честитам и да му посакам среќа на ДМ за новата работа и многу титули, сега откога и официјално е претставен.
А второ, ајде сега сите хејтери на Руни кликајте си лајк меѓу себе, кој појќе гомна поголеми ќе изеди во стилот демек, остана ама баш ми е гајле и така не е никој и ништо.... Yea right!
Јас сум убеден(и бев уште кога почнаа гласините за тоа) дека Руни му нема конкретно побарано трансфер на САФ, туку сакал да му биде загарантирана позицијата во тимот, и да биде уверен дека нема наредна сезона уште повеќе да седи на клупа. А САФ го знаеме кој тип на човек е па можда намерно му го скрои тоа за да му го дотера умот можеби еднаш засекогаш. Бидејќ знаеме САФ никпогаш не одговарал директно на такви прашања, и сите беа вчудоневидени по таквиот негов директен одговор. Нејсе....
Него муабетов ми е сите шо плукавте за Руни, сега на глава ви паѓа...Дебел бил, неписмен бил, незнам шо бил.... Каков и да е тој е еден од најдобрите играчи во историјата на клубов сакате да признаете или не. Уствари нема шо да признавате тоа и сами си го знаете само шо сега тешко ви е да си признаете дека сте згрешиле.
Поздрав и со среќа нека ни е уште еднаш, во новава ера! GGMU!