The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е јасно како овие фанови на Надал уште се палат само на РГ. Луѓе освестете се вашиот миленик е одамна аут и само еден човек на планетава може да игра константно на сите гренд слемови до крај и никој друг и притоа внимавајте без медицински помагала.
Јанович ?

Ah Jerzy Jerzy, kaj ti e akalot coveku?? Ne moze celo vreme so drop shotovi protiv igraci kako Marej.
Mnogu verojatno e deka ova ke bide klucniot moment vo mecot.

#Bog
580199_589229857783866_42442688_n.jpg

Краљ тениса :D
На крајот психички и физички беше посилен. Тоа е Ноле.

Toa e toa, sam sebe ubijal Janovic. Se nadevam ke izvlece dosta pouki od mecov.

Тешки гнасотии има у публикава, претешки ...

Што се случи , зашто ја прекинаа ?

Marej 18 asovi, Janovic 7
Marej 1 dupla, Janovic 7

Dafuq bre so Novak i Endi i nivnoto serviranje? :D Oni uvek si servirale dobro ali ova so asovive e nenormalno, ne pamtam po volku asovi da imale vo eden mec. Valjda deka protiv sebe imaat slabi return igraci..., mada i stvarno im e podobren servisot na dvajcata, se gleda deka dosta imaat raboteno na ovoj segment, vprocem Novak pred pocetokot na turnirov izjavi deka na treva e najbitno da si go socuvas svojot servis gem, se ostanato e pomalku bitno.

Се убаво тоа тенисот, ама ќе ја открие ли некој енигмата - Кој е стариот каубој во црниот костум и црниот шешир, кој цел турнир го испрати на Централниот терен од боксовите на фаворитите ?? :)

Не импресионира Мареј, ни со Вердаско, а ни денес. Премногу почетнички грешки, се осеќа притисокот ,,мора'' да го освои овој Вимблдон, а од друга страна Јанович, па и Вердаско колку и добро да играат, се осеќа дека кога тогаш ќе паднат со играта.

Ќе видиме, ама со ова што го видов последните 2 кола од Мареј, сет максимум против Новак му давам, без разлика шо овој играше 5 саата. Не може 2 по ред бекхендот на Новак да му е толку за никаде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom