Yevgeny Rodionov

• Креатор на темата Креатор на темата SS Divizion Totencof
  • Време на започнување Време на започнување
Ставро,

азбуката се учи од мали нозе, не на големи, а така е и со верското учење.

Мики, ова што го напиша во превод значи, поим немам што зборувам, знам дека соговорникот е во право, но ќе истресам нешто за да ја дефокусирам дискусијата.

Ставро,

Така ли? Исто како што ти верското учење на мали нозе го доби. Или само си исклучок од правилото?

Мики, ова што го напиша во превод значи, поим немам што зборувам, знам дека соговорникот е во право, но ќе истресам нешто за да ја дефокусирам дискусијата.

Ставро,

ај се‘а и Ти ка‘ некој протестант: сам си поставува прашање-сам си одговара (така како што му одговара...).
--- надополнето: 5 јули 2013 во 11:51 ---
Така ли? Исто како што ти верското учење на мали нозе го доби. Или само си исклучок од правилото?

Јас сум правило во исклучокот...А и скромен сум си. :D

Ставро,

ај се‘а и Ти ка‘ некој протестант: сам си поставува прашање-сам си одговара (така како што му одговара...).

Па одговори де, како што тебе ти одговара.

Да да, скромен си.... само по едно пиво пиеш... :P

+ кава....
--- надополнето: 5 јули 2013 во 11:58 ---
П.С: Далеку си од правилото.

Саде така Ти се чинит...:sneaky:
--- надополнето: 5 јули 2013 во 11:59 ---
Па одговори де, како што тебе ти одговара.

На поставено прашање, се дава соодветен одговор. Кон одговорот, не се поставува прашањето кое веќе е одговорено...

На поставено прашање, се дава соодветен одговор. Кон одговорот, не се поставува прашањето кое веќе е одговорено...

И што кажа сега ? Никаков одговор не даде. Ја носиш дискусијата во сосема друг правец со детските доскочици и пробуваш да изглумиш интересен со дијалектот.

Ова:

Не е никако одговор, на ова:

И дали правењето на икона со калаш на грбот на маченикот, не е во спротивност со духот на рисјанството, и зарем во случајот не е обид за најефтина пропаганда?

Да, М.П. и јас му припаѓаме на човечкиот род...
Сигурен си? Чудо чичко Диоген не ве нашол. За нас останатите се знае дека не сме, нели по дифолт.

MIKI1 ти ја згреши професијата,требаше политичар да станеш.Со вакви "креативни возакања" сите потенцијални политички опоненти не ќе можеа да ти конкурираат,а ти ќе владееше подолго од Тито.

Мислам дека овој покасно е просветлен, ама очекувам догодина да се снесат голем број на јајца-кршачиња со ликот на Евгениј пред велигденските празници како одговор од Бог за сите неверници.

MIKI1 ти ја згреши професијата,требаше политичар да станеш.Со вакви "креативни возакања" сите потенцијални политички опоненти не ќе можеа да ти конкурираат,а ти ќе владееше подолго од Тито.

Па ја‘ више сум политичар, ама на форумов доваѓам сос лажно име...Чисто за да не не препознаат.

Kоја грешка е овој СС дивижн.

Нема врска, носи име на единица шо незнае колку луге има скинато, а отвара теми за некојси "светец". Колку такви случаи има, како овој за детето појма немаш. Требаше сите да бидат светци до сеа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom