Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми се тапа коментаторите на СК, иако се подобри од тие на Телма, ама главен проблем со давање на Серија А на СК, ми е што би имало помалце преноси од ЕПЛ на пример :) (т.е. тој од 14:30 во недела а многу дерби мечеви се играат во тој термин)

премиер лига е за дечиња што навиваат за 43lz1 i m@n43st33 .... глеј си калчо и свиркај си :D

Мене ми се тапа коментаторите на СК, иако се подобри од тие на Телма, ама главен проблем со давање на Серија А на СК, ми е што би имало помалце преноси од ЕПЛ на пример :) (т.е. тој од 14:30 во недела а многу дерби мечеви се играат во тој термин)
eurosport имаат многу јаки и смешни коментатори, и мејлови што им праќаат гледачи редовно читаат уз пренос, ама ја сепак навивам за Телма, да не биде ко ПЛ, први неколку кола утка да ни бидат ако никој не дава ни по кабловски ни по наши телевизии.

Серија А најверојатно сезонава ќе иде на МТВ, 99% сигурно е инфово.

п.с. И спортски канал ќе праат МТВ, посебен, коа веќе сме кај нив.

Серија А најверојатно сезонава ќе иде на МТВ, 99% сигурно е инфово.

п.с. И спортски канал ќе праат МТВ, посебен, коа веќе сме кај нив.

Хмм, интересно, од каде ти е информацијава?

Да не ги носат МТВ, Бранко и Стево :icon_lol:

Па би било добро ако на МТВ се дава серија А, и заедно коментираат Бранко и Стево. Колку толку ќе заличи на спортски канал

Да се надеваме дека изворов на Син е точен, сепак убаво би било да гледаш спорт во HD.

-Македонско Првенство
-Лига на Шампиони
-Лига Европа
-Сериа А
-Репрезентативни преноси
-Светски и Европски првенства
- + уште неколку спортови ќе додадат ако веќе решиле да прават спортски канал

Грујо курца пари :D

Стево треба да е невработен или преку сила да води емисија за готвење или за лов. На Бранко ептен дека сум навикнат иначе и он не заслужува да коментира ради тоа што е пристрасен.

Ако ова се деси Телма не знам што ќе прават стварно, отидоа во мајчина, а златна телевизија се.

Да се надеваме дека изворов на Син е точен, сепак убаво би било да гледаш спорт во HD.

-Македонско Првенство
-Лига на Шампиони
-Лига Европа
-Сериа А
-Репрезентативни преноси

Samo dali ke bide ista programska sema kako na Telma,poslednite 2 sezoni bea sosema dobri.idea po 5 natprevari nedelno,koga ke imase vonredno kolo ke prenesuvaa.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Samo dali ke bide ista programska sema kako na Telma,poslednite 2 sezoni bea sosema dobri.idea po 5 natprevari nedelno,koga ke imase vonredno kolo ke prenesuvaa.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Па ако прават спортски канал, како што споменаа погоре, најверојатно ќе даваат натпревари во сите термини :)
Ако е точна информацијава за новиот канал, браво за МТВ (y)

Инаку едно време имавме ние спортски канал, но беа напорни со репризи. За брзо време и го затворија

-Македонско Првенство
-Лига на Шампиони
-Лига Европа
-Сериа А
-Репрезентативни преноси

Имаја од МТВ на времето одличен коментатор на НБА,појма немам кај е дечкото ама aко се сериозни за проектов,можат и него да го побарат. Ете ги имаат Формула 1,АБА,СЕХА ваљда ќе земат и Еврокуп заради МЗТ. Ако успеат ова да го изведат, faith in MTV restored

Имаја од МТВ на времето одличен коментатор на НБА,појма немам кај е дечкото ама aко се сериозни за проектов,можат и него да го побарат. Ете ги имаат Формула 1,АБА,СЕХА ваљда ќе земат и Еврокуп заради МЗТ. Ако успеат ова да го изведат, faith in MTV restored

Љубомир Николовски мислам беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom