Најпотценети и најпреценети филмови на IMDb

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Witness (1985)
7.5! пфффффф
предолг, ептен предвидлив демек трилер (само во првите и последните 5 минути се случува нешто), а у ствари е - драма со амиши, еј. (је*ао их Џебедаја)
па кој нормален би гледал филм со амиши (и тоа 2 сата), затоа решиле да го замаскираат како ''крими-трилер со Харисон Форд'' барем ја очекував такво нешто, како The Fugitive (1993)...кој е исто преценет со тие 7.8!, го гледав пред некој ден пак, пун дупки и исто предолг, не е толку добар/интересен колку што го памтам...

Член од
24 јуни 2013
Мислења
29
Поени од реакции
19
Најподценет филм според мене е Тhe Room со Томи Вису,одлична приказна која ќе ве подзамисли,глумата исто така добра,одлично сработено од страна на Томи Вису

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^

The chosen one.

Член од
24 јуни 2013
Мислења
29
Поени од реакции
19
Pulp Fiction е нај преценет филм,се чуствував поглуп кога го гледав,одат во акција место да прават муабет за тоа,тие се расправаат за масажа за стапала :facepalm:,и тој филм е рангиран 9 на имдб :facepalm:.Таква глупоќа не е видена.
The Godfather исто така е преценет,не е многу лош,всушност добар ,ама катастрофалната глума на Марлон Брандо фрла дамка на филмот.

N

Nicky Santoro

Гостин
Pulp Fiction е нај преценет филм,се чуствував поглуп кога го гледав,одат во акција место да прават муабет за тоа,тие се расправаат за масажа за стапала :facepalm:,и тој филм е рангиран 9 на имдб :facepalm:.Таква глупоќа не е видена.
The Godfather исто така е преценет,не е многу лош,всушност добар ,ама катастрофалната глума на Марлон Брандо фрла дамка на филмот.
Ајде еден добар филм од тебе да ни дадеш.Ако овие се глупи очекувам да не клепнам додека го гледам тоа што ќе ми предложиш

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајде еден добар филм од тебе да ни дадеш.Ако овие се глупи очекувам да не клепнам додека го гледам тоа што ќе ми предложиш
Project x ke ti kaze sega :pos:

Член од
24 јуни 2013
Мислења
29
Поени од реакции
19
The R
The Room со Томи Вису,таква драма одамна немам гледано,а глумата исто така одлична,за филмот можам да кажам само :cuc::cuc:

N

Nicky Santoro

Гостин
3,3 според имдб
Не чинел Кум со 9+е рејтинг овај твојов со 3 рејтинг чинел.Па 90% филмови со под 6 рејтинг се болест за очи да ги гледаш а не овај со 3

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
3,3 според имдб
Не чинел Кум со 9+е рејтинг овај твојов со 3 рејтинг чинел.Па 90% филмови со под 6 рејтинг се болест за очи да ги гледаш а не овај со 3

Не му обраќај внимание. Очигледно трола.

aradagodu, move along пријателе, зашо да се немаме коа може да се имаме.

Член од
24 јуни 2013
Мислења
29
Поени од реакции
19
3,3 според имдб
Баш затоа е и темата,најподценет филм според мене е Тhe Room,одлична глума,музика и приказна.A најпреценет е Pulp Fiction.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај па и вие одма да нападнете некој. Нема везе што трола, има луѓе на кои што стварно не им се свиѓа Pulp или Godfather на пр., се работи за вкусови не мора ненормален да го правите ако не му се допаѓа некој филм.

А и во право е такво ремек дело како The Room е стварно потценето. Сакам да направат 3Д римејк на филмот :X3:
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 18:10 ---
И ете стварно ептен добар theme song има The Room, кој знае како го нашол Томи Висо авторот на theme song-от.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Абе којкур!
Револвер само 17% од критичарите
http://www.rottentomatoes.com/m/revolver2005/
Па 4% од Топ критичарите

anyway, колку за споредба, секако го хејтате сите проџект икс...
има 28%

Во знак на ребелство, разочараност итн...

W

Werther

Гостин
Pulp Fiction е преценет. Во филмот глумат Ума Турман, и Брус Вилис, Брус факинг Вилис. Значи колку и да е добар филмот, без разлика, ако му е доделена улога на Вилис, автоматски минус две оцени.

Филмот има оцена 9.0 на IMDb, а во моментов ми паѓаат 10 драми далеку подобри.

Kajgana Shop

На врв Bottom