2013 FIFA Confederations Cup |15 - 30 June| Brasil

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион

• Бразил

Гласови: 48 18,5%
  • Шпанија

Гласови: 46 17,7%
  • Јапонија

Гласови: 8 3,1%
  • Мексико

Гласови: 10 3,8%
  • Уругвај

Гласови: 12 4,6%
  • Тахити

Гласови: 61 23,5%
  • Италија

Гласови: 69 26,5%
  • Нигерија

Гласови: 6 2,3%

• Вкупно гласачи
    260
go znaes ti arvalo arlberoa? :D

И онака ретко кој во нашава земја (зборувам за коментаторите) има којзнае какви спортски познавања, Златко за сите е доктор.

Ne go zabelezav dobro prekrsokot,pa da te prasam dali tolku Arbeloa "go udri" da se vrti kako zena sto ima dobieno menstruacija ili povtorno se prepravase?

Видов дека Арбелоа го фати за рака и го сврте, а Нејмар се држеше за нога...Не видов дали го удри по нога...
А си претерува како и обично со театралноста...

Како и да е, ова требаше да биде црвен картон, туку судијата имаше сенс да не ја заебе утакмицата, и од неутрелен фудбалски аспект, браво за него, ретки се таквите судии ...
Лошо за фановите на Бразил ако успее Шпанија да тепа ова ке го спомнуваат како спорен момент...

Мене ми изгледа сега за сега, дека Бразил ке начука уште еден-два гола...

Им играат висок пресинг, а Шпанциве досега не сум сигурен дали некој толку многу агресивно и високо им играл пресинг..

Ја разбирам дека не сакаше да го расипе натпреварот,и затоа не даде црвен,Ама стварно не гледам причина да ја прекинеш играта,а да не доделиш црвен,затоа што за ваков старт логично е да се даде црвен.

Упропастен е мечов веќе.

Подобро Рамос десен бек, Мартинез одбрана. Арбелоа е катастрофа.

Судијава изгуби ред тотален. Не знам од кај ги вадат судииве ФИФА (општо не само за мечов). Па подобро браќата Начевски нека судат.

Али ај да го видиме Нејмар сега.

А бе коментатори, Арабеалоа доби прв жолт... Еј двајца гледаат... :facepalm:

Многу лошо го изиграа слободниов.

Ne go zabelezav dobro prekrsokot,pa da te prasam dali Arbeloa "go udri" tolku jako pa da se vrti kako zena sto ima dobieno menstruacija ili povtorno se prepravase?

Мислам претера Нејмарчо, изреагира како камион да го мавнал.
Барем, според тоа што успеав да видам.

Шо треба да се деси за на Шпанија им биде покажан црвен картон, убиство да направат можда?
А бе коментатори, Арабеалоа доби прв жолт... Еј двајца гледаат... :facepalm:
Не замеруај, касно е. Обично ова време Калински е у кревет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom