- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 444
- Поени од реакции
- 96
амц ми е купенДечки, би ти препорачал да се јавиш у службата за корисничка поддршка од операторот кој ти го дал рутерот на користење и да ги прашаш нив.
амц ми е купенДечки, би ти препорачал да се јавиш у службата за корисничка поддршка од операторот кој ти го дал рутерот на користење и да ги прашаш нив.
Е нишо, АМЦ не работат у недела.амц ми е купен
Можеш ли да помогнешВо скоро секој понов рутер имаш опција да видиш кои сѐ уреди се вклучиле преку WiFi и кои се моментално вклучени![]()
најде само пц и тел се уклучувани фала мнна долната страна на рутерот имаш веб страна, оди на неа, доколку немаш веб страна имаш ИП адреса, внеси ја таа горе кај http, потоа бара username i pass , по default е admin, admin. Ќе ти отвори страна за рутерот, разгледај ќе видиш Devices, или така нешто, влези таму и имаш листа на кориснициВАЖНО, мора да се уклучиш од компјутер кој е уклучен на мрежата на рутерот! ај пробај и пиши...
телекабел спор ми е последните 2 дена (крај на месец) сакам да видам да не се уклучува некој
Можеш ли да помогнеш
се е решено провери ок е само уште да дојде 1Има можеби милион модели на рутери. Види си во упатството како да влезеш во web интерфејсот на рутерот и со малце англиски ќе се снајдеш.
Поздрав и секое добро![]()
има пасвордА дали рутерот ти е отворен без пасворд односно секој може да користи Фај-Вај на твојот рутер без пасворд зашто има и такви случаеви затоа провери си твојот рутер дали ти е затворен со пасворд со највисок степен на лозинка .
надминал лимит дечково ко што гледам, не се мачи.А дали рутерот ти е отворен без пасворд односно секој може да користи Фај-Вај на твојот рутер без пасворд зашто има и такви случаеви затоа провери си твојот рутер дали ти е затворен со пасворд со највисок степен на лозинка .
Имаш безброј плуг инови за Хром, а и за Мозила има доста. Block site е еден од подобрите плуг инови за хромДали некој знае како можам да блокирам веб страна, да се нема пристап до неа преку интернет пребарувачите. Пробав од систем32/етц/хост ама тоа блокира само конкретни страни(facebook.com), мене ми треба поточно за холдем покерот на фб. Има ли решение ?