PES 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
А да ги лиценцираат англиската,италијанската фул,да се потрудат бундеслигата да ја добијат па да играме како луѓе .. :/ Океј аргентинската ама чилеанска ? o_O

А ексклузивно право што има ЕА за англиска и уште некоја? Што праиме со ова?
Италијанската е целосна, сите имаат оригинал имиња, освен името на лигата што не е Серија А.

Отсекогаш било да ПЕС има подобра графика, ама за гејмплеј и двете се килави. Ќе видиме новиве верзии како ќе се покажат и ако заради графиката сигурно повеќе ќе преферирам ПЕС.

А што е фората, Дортмунд не даваат лиценца за да ги има или овие од играва не се замараат?
Извини за касниот одговор, ама Дортмунд има ексклузивен договор со ЕА.

Што знам од клиповите што ги видиов нема да има некои драстични разлики...

Ова со лиценците многу е глупо, има печови да ама на онлајн не функционираат.
Иначе има шанси оваа да се игра онлајн или ќе мора да се купива оргиналот ?

971309_10151711493449113_1208830232_n.jpg

ќе ја искинат оваа година ....

Уште Азербејџанска лига и топ ќе биде. За кој к*р ќе ми се овие посрани лиги. Ама ај, подобро нешто него ништо.

Seeing Konami's huge sales success in Latin America it is extremly likely there will be another full league of the region. First option, logically, is Argentinian Primera División. The league was actually rumored to be in PES 2013 with Konami reportedly failing to get all teams' licenses in time.

BOar9rPCAAEbs0N.jpg:orig
BOaogQBCAAAAoUE.jpg:orig
BOamRfTCIAE4jSw.jpg:orig

--- надополнето: 5 јули 2013 во 16:50 ---
Мастер лигата ќе има можност за водење на Држави, но и промена на тимот.
Околу тоа, а и повеќе други работи во видеото подоле.

Дресовиве личат на ПЕС6,полоши се од минатите верзии,дресовите беа нешто што најмалку требаше да се поправа.

И не давајте заклучоци се додека не излезе и го пробате демото,затоа што и сега да ви снимат видео од ПЕС13 со најдобрите анимации и понекоја лоша ќе мислите дека е нова ера и слични кинг из бек глупости...

Дресовиве личат на ПЕС6,полоши се од минатите верзии,дресовите беа нешто што најмалку требаше да се поправа.

4:18
Овие дресови немаат никаква допирна точка со тие од ПЕС6,ма да овде се малце глупо направени дресовите, сепак имаат едно (y) од мене за тоа што се потрудиле да на направат што пореална играта/графиката.
Иначе гејмплејот почнува на 5:55

Повторно ќе го има багот со Сан Сиро и Џузепе Меаца :icon_lol:

4:18
Овие дресови немаат никаква допирна точка со тие од ПЕС6,ма да овде се малце глупо направени дресовите, сепак имаат едно (y) од мене за тоа што се потрудиле да на направат што пореална играта/графиката.
Иначе гејмплејот почнува на 5:55

Повторно ќе го има багот со Сан Сиро и Џузепе Меаца :icon_lol:

Отсекогаш графиката на ПЕС била каде-каде подобра од ФИФА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom